2019. szeptember 10.
A digitalizáción múlik a hazai versenyképesség erősödése
Magyarország versenyképességének további erősödése a digitalizáción múlik, ennek kiterjesztését ezért a legfontosabb gazdasági célok közé kell emelni – jelentette ki a pénzügyminiszter a Nemzeti Versenyképességi Tanács ülését követő sajtótájékoztatón Budapesten.
Részletek
2019. szeptember 09.
Orbán Viktor: Nyertesei akarunk lenni ennek az új világnak
A digitális gazdaság egyre erősebb pozíciókkal rendelkezik Magyarországon, a magyar GDP 25 százalékát a digitális gazdaság állítja elő - minderről Orbán Viktor beszélt a Nemzetközi Távközlési Unió konferenciáján. A miniszterelnök közölte, már most is a magyar gazdaság szíve a digitalizáció. Úgy látja, az uniónak egységesen kéne cselekednie a digitalizáció területén, mivel a világ teljesen megváltozott, és már nem Európa a középpont.
Részletek
2019. szeptember 09.
Magyarország egyik fő iránya a digitalizáció
A kormány azt szeretné elérni, hogy Magyarország minél nagyobb arányban részesedjen a digitalizáció előnyeiből – mondta a pénzügyminiszter.
Részletek
2019. augusztus 09.
Mobilra optimalizálni: miért, hogyan és kinek jó?
A rohamosan terjedő okostelefonok korában alapvető elvárásnak számít, hogy a céges weboldalak, vagy webáruházak mobileszközökről is élvezhetőek legyenek. Az optimalizálás hogyanja és mikéntje a cégvezetők számára sok esetben ismeretlen terület, ezért a leggyakrabban felmerülő kérdésekre most választ kaphat.
Részletek
2019. augusztus 09.
A MobilGO hozhatja a legtöbb vevőt
Befellegzett a milliós költséggel készült, zenélő, animált céges honlapoknak: a helyi szolgáltató társaságok számára a MobilGO a túlélés kulcsa.
Részletek
2019. augusztus 08.
Egyre kevesebbet járunk hagyományos boltba
A UPS friss tanulmánya szerint az Y-generáció máshogy vásárol mint az idősebbek, és ez a logisztikára, a kereskedelemre is nagy hatással van.
Részletek
2019. augusztus 01.
A digitális csatornák
A digitális csatornákról azt el lehet mondani, hogy sokkal mérhetőbbek, mint bármi, ami valaha volt, tehát egy papír alapú újságról vagy tv spotról nem tudtuk ki látta, hányan látták, mit csináltak utána mennyire ment át az üzenet. A digitális csatornáknál amilyen a MobilGO applikáció is, ez máshogy van, sokkal mérhetőbb sokkal jobban lehet nézni azt hol vannak a megtérülések, és ezért igen rengeteg adat keletkezik.
Részletek
2019. július 10.
EGYRE TÖBBET VÁSÁROLUNK ONLINE
A külföldi webáruházakból történő vásárlások növekedése óriási kihívás elé állítja a hazai e-kereskedelmi vállalkozásokat és a gazdaságot. Egyre nehezebb sikeresnek lenni a gyorsuló ütemben konszolidálódó piacon.
Részletek
2019. június 24.
Csalók lepték el a Google Térképet, és nem sikerül őket kisöpörni
A Google Maps nem csak iránymutatás miatt hasznos, sokak üzleti szempontból használják: ezzel is vevőket terelhetnek cégükhöz, például egy boltba. Mostanság azonban nem túl rózsás a helyzet.
Részletek
2019. június 21.
11 MILLIÓ VALÓTLAN ÜZLETI INFORMÁCIÓT LISTÁZTAK A GOOGLE TÉRKÉPEN
A Wall Street Journal (WSJ) pénteken publikált tényfeltárása összesen 11 millióra becsüli azon esetek számát, amikor a Google Maps üzletkeresője valótlan telefonszámot, email-címet, hamis lokációt vagy nem létező üzleti vállalkozást tüntet fel valósként.
Részletek
2019. május 22.
Az e-kereskedelem megeszi a boltokat
Azt eddig is tudtuk, hogy az online kereskedelem szélsebesen növekszik, egy friss tanulmány viszont arra is bizonyítékokat mutat, hogy emiatt hogyan megy tönkre a hagyományosan kiépült bolthálózat. A német kereskedelmi szövetség Online-Monitor című 2019-es jelentése arra a következtetésre jutott, hogy a fogyasztók egyre kevésbé veszik a fáradságot, hogy felkeressék a belvárosi üzleteket, ehelyett inkább a webshopokban költik el a pénzüket.
Részletek
2019. május 22.
MAGYARORSZÁG FELE MÁR ONLINE VÁSÁROL
Hazánkban közel 5,4 millióan szoktak rendszeresen online vásárolni, a felnőtt magyar internetezők 91 százaléka. Mivel már nehéz érdemben növelni a számukat, a jövőben várhatóan a vásárlás intenzitásának növekedése jelenti majd az e-kereskedelem érdemi bővülésének alapját. Ehhez előreláthatólag nagyban hozzá fog járulni az online bevásárlási szolgáltatások terjedése, melyeket eddig 1,2 millióan vettek igénybe idehaza.
Részletek
2019. május 15.
FELPÖRÖGHET AZ ONLINE KISKERESKEDELEM
A digitalizáció terjedésével exponenciálisan növekedő forgalmat várnak az e-kereskedelem szereplői. Az egyik legjelentősebb kutató cég, a Nielsen legfrissebb kutatása szerint az online kiskereskedelem volumene négyszer olyan gyorsan növekszik, mint az offline kereskedelemé, 2022-re pedig a vizsgált országok e-kereskedelem forgalma várhatóan 400 milliárd dollárt tesz majd ki.
Részletek
2019. május 09.
A 70 fölöttieknél is tarol az okostelefon.
Egyre népszerűbb az okostelefon az ötvenesek körében derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb, 2018-at vizsgáló kutatásából. A felmérés szerint a húszévesnél fiatalabbaknál az internet szinte az egyetlen információforrás, ötödük már egyáltalán nem néz tévét.
Részletek
2019. április 15.
10 AUTÓS APPLIKÁCIÓ, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD!
1. MobilGO Az applikáció közhasznú menüpontjában több olyan menüpontot találhatunk, amit kifejezetten az autósoknak fejlesztettek ki. Például Töltőállomás és elektromos Töltőpont keresőt Európában, Parkoló keresőt. Az applikáció el is vezet minket a legközelebbihez Töltőponthoz, vagy Parkolóhoz, és azt is láthatjuk hány perc mire odaérünk. Egy igazán hasznos útitársunk lehet a MobilGO, köszönhetően az innovatív kezelőfelületének, a Hasznos Magyar Digitális Tartalmainak, ami jelenleg már 910 ezer vállalkozást és szolgáltatást tartalmaz Európa szerte. Kötelező darab tehát azoknak az app, akik egy idegen városban is, helyieket megszégyenítő helyismerettel szeretnének rendelkezni.
Részletek
2019. április 13.
Rogán: Magyarország legyen 2030-ra Közép-Európa vezető turisztikai térsége
A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint a kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország legyen Közép-Európa vezető turisztikai térsége, és ehhez minden hazai és európai uniós forrást megad.
Részletek
2019. április 02.
Indul a nagy magyar exportösztönzés - Kiadta a feladatokat Orbán Viktor
Új Nemzeti Exportösztönzési stratégiát fogadott el a kormány a minap és ehhez kapcsolódóan számos feladatot is kaptak a miniszterek Orbán Viktor kormányfőtől.
Részletek
2019. március 08.
A legfontosabb három cél közé kell emelni a digitalizációt Magyarországon
A Nemzeti Versenyképességi Tanács mai ülése után Varga Mihály pénzügyminiszter azt hangsúlyozta, hogy Magyarország versenyképességének a további erősödése a digitalizáción múlik, ezért a legfontosabb nemzetgazdasági célok közé kell emelni a témát. Említette azt is, hogy a kkv-k terén, a digitális készségek fejlesztése terén, az oktatásban sok teendője van Magyarországnak. 
Részletek
2019. február 28.
Így akarjuk utolérni az osztrákokat
Szerdán jelent meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) versenyképességi programja, ami 330 javaslatot tartalmaz. A javaslatok célja, hogy Magyarország fejlettsége 2030-ra elérje az osztrák szint „80-90 százalékát", amihez a jegybank szerint arra van szükség, hogy a magyar gazdaság növekedési üteme tartósan haladja meg a 4 százalékot.
Részletek
2019. február 27.
Orbán kifektetné a magyar vállalatokat
A miniszterelnök szerint a magyar cégeknek is be kell szállniuk a globális gazdasági versenybe, ehhez azonban pluszforrásokra lesz szükség. A magyar vállalatoknak is legalább annyi pénzt kell megkeresniük külföldön, mint amennyit a külföldiek megkeresnek Magyarországon.
Részletek
2019. február 20.
Nagyot nyerhet, aki okosvárosokba fektet
Nemcsak a lakosság számára hozhatnak a közeljövőben teljes fordulatot az intelligens városok, a befektetők előtt is új távlatokat nyitnak.
Részletek
2019. február 20.
A digitalizáció sikerétől függ Európa jóléte?
Európa csak akkor tudja megőrizni jólétét, ha sikerrel birkózik meg a digitalizáció kihívásával - hangsúlyozta Angela Merkel német kancellár kedden Berlinben.
Részletek
2019. február 18.
Nincs, aki megcsinálja Magyarországon a digitális forradalmat?
A digitális transzformáció szinte a teljes hazai kkv szektort érinti, ám csak kevesek aknázhatják ki a benne rejlő lehetőségeket, mert nincs elég szakember.
Részletek
2019. február 10.
Időt spórolnak lakóiknak az okosvárosok
Az intelligens városok – és „alkotórészeik” – időmegtakarítást hozhatnak az ott lakóknak és dolgozóknak, mégpedig nem is keveset. Egy elemzés ezt az értéket fejenként és évente 125 órára, vagyis több mint 5 napra becsüli.
Részletek
2019. február 05.
Miért van szükség okosvárosokra?
Mi is az a smart city? Valójában ma már korántsem sci-firől van szó. A kifejezés olyan településekre utal, amelyek az információs és kommunikációs technológiákba invesztálnak a városon belüli szolgáltatások javítása érdekében. Ezek magukban foglalják az olyan mindennapi szegmenseket, mint például a szállítmányozás, a hulladékkezelés, a közművek működtetése, a lakosság informálása vagy az esetleges „vészhelyzetek” kezelése.
Részletek
2019. január 21.
Handó: a bíróságoknak alkalmazniuk kell a technológiai újításokat
A 21. században a bíróság csak akkor tudja megállni a helyét, ha használja a technológiai újításokat - mondta az Országos Bírósági Hivatal elnöke hétfőn, Budapesten. Megjegyezte: az új technológia bevezetése mindig komoly nehézséget jelent, de ezen felül kell emelkedni.
Részletek
2019. január 14.
Vége a papírozásnak, itt a kárbejelentő app
Elkészült az E-kárbejelentő nevű mobilapp, így ezentúl a hagyományos kék-sárga kárbejelentő töltögetése helyett már egyszerűen egy mobillal is megoldható a baleset kárügyintézés – jelentette be a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
Részletek
2019. január 13.
Így okosodnak a városok
Életünket manapság valósággal elárasztják a különféle intelligens címkével ellátott eszközök és fogalmak: az okosváros, illetve okosközösség kifejezések az ezredforduló óta használatosak, az évek során pedig mindegyikhez sok-sok definíció társult.
Részletek
2019. január 10.
Eljött az okosvárosok kora
A gyorsuló urbanizáció számos kérdést vet fel azzal kapcsolatban, hogyan maradhatnak a jövő városai élhetőek és működőképesek. Egy lehetséges megoldás a smart city, azaz olyan digitális rendszerek bevezetése, amelyek komplex problémákra egyszerűen használható megoldásokat kínálnak a városlakóknak. Megállíthatatlannak tűnik a városiasodás
Részletek
2019. január 02.
Ahol van internet, ott vásárolnak azon keresztül
A világhálóra csatlakozó fogyasztók 95 százaléka vásárolt már az interneten, ami 1 százalékpontos növekedés 2017-hez képest – közölte a Nielsen, a fogyasztók vásárlási szokásait feltérképező legújabb globális felmérése alapján.
Részletek
2018. november 27.
30 megabites helyett 2 gigabites internettel szórná tele az országot a kormány
Januártól indul a Szupergyors Internet Program második szakasza, ahol már nem a 30 Mbps, hanem a magasabb, legalább 100 Mbps sávszélesség kiépítése a cél – jelentette be Kara Ákos a SZIP bakonyai fejlesztéseinek átadásán. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára hozzátette: a kormány terve az, hogy 2025-ig minél több helyen elérhetővé váljon a legalább 1 Gbps sávszélesség is.
Részletek
2018. november 14.
A hirdetési bevétel 63 százalékát a mobil hozza
Az internetes hirdetési bevételek növekedése már főként a mobilos reklámoknak köszönhető, és ezen belül is főleg a mobilvideós hirdetések kezdenek előtérbe kerülni az IAB első félévre vonatkozó, amerikai internetes reklámpiaci jelentése szerint.
Részletek
2018. november 12.
Innováció és korszerű honvédség
A kormány azt várja tőlünk, hogy erős, ütőképes, modern, korszerű honvédséget hozzunk létre, amihez nagyon nagy szükség van a kutatásra, fejlesztésre, innovációra - jelentette ki a honvédelmi miniszter hétfőn Zalaegerszegen.
Részletek
2018. november 04.
Míg itthon elszállítani is nehéz a szemetet, Prágában már terjednek az okoskukák
Okoskukák, okos parkolási fizetési rendszer és érintés nélküli jegykiadó automaták terjednek a cseheknél, akik nagyon szeretnek paypass-szal fizetni.
Részletek
2018. október 04.
Mo­bilra köl­töz­nek a rek­lám­új­sá­gok
Min­den csa­lád ha­vonta több mint 2 kiló, évente 26 ki­ló­nyi áru­házi rek­lám­új­sá­got kap a pos­ta­lá­dá­jába! Van, aki utálja, van, aki sze­reti ezt, de az biz­tos, hogy ez na­gyon kör­nye­zet­szennyező. Ezért is akarja a kor­mány je­len­tős díj­eme­lés­sel vissza­szo­rí­tani a kör­nye­ze­tet ter­helő, sok ezer ton­ná­nyi pa­pír­hul­la­dé­kot je­lentő ak­ciós új­sá­go­kat ja­nuár 1-jétől.
Részletek
2018. szeptember 25.
Az online jelenlét versenyelőnyt jelenthet a cégeknek
Az online jelenlétnek egyre nagyobb szerepe lesz az ügyfelekért folytatott versenyben. Azok a cégek nyerhetnek, akik a lehető leggyorsabban jelennek meg az új kommunikációs csatornákon, így lehet a legjobban a fiatal generációt megszólítani.
Részletek
2018. augusztus 01.
Varga Mihály: Sokuknak egy nyomorult honlapja sincs
Elégedetlen a magyar vállalkozásokkal a kormány. Két miniszter is hosszan sorolta Tusványoson, mennyire le vannak maradva versenyképességben a nyugati társaikhoz képest.
Részletek
2018. augusztus 01.
Elkészült a V4 országok egységes digitális piacának koncepciója
Elkészült a V4 országok egységes digitális piacának koncepciója
Részletek
2018. június 12.
Jövőre már több idő megy el online mint tévézéssel
Jövőre jöhet a fordulópont, mikortól a felhasználók naponta átlagosan többet ülnek az internet mint a televíziók képernyője előtt. 2020-ra és azt követően pedig tovább nyílik az olló a két időtöltés között.
Részletek
2018. április 23.
Ugyan egyre nő, de külföldi zsebekbe vándorol a magyar kkv-k reklámköltése
A kis- és középvállalatok által leggyakrabban alkalmazott 10 marketingeszközből 9 online. A Facebook jelentősége tovább erősödött a hirdetők körében. A kis cégek már átlagban kétmillió forint felett költenek marketingre, de sajnos még „importra”: a pénz jobbára a Facebookhoz és a Google-hoz kerül – derül ki Marketing Commando 1700 fő megkérdezésével készült friss online felméréséből.
Részletek
2018. április 23.
Növekvő digitális innovációs igények
Az Invitel nemrégiben online kutatást végzett “Vállalkozásom a weben” címmel. A kutatás főként arra a kérdésre kereste a választ, hogy a hazai kisvállalatok használják-e az internetet vállalkozásuk népszerűsítésére, és ha igen, hogyan teszik ezt. 
Részletek
2018. április 12.
Robban a mobilvilág a közeljövőben
Az okostelefonok 2020-ra általánosan elterjedtek lesznek; az emberek 70 százaléka használ majd okostelefont, és 90 százalékuk lakóhelyét fedi majd le mobil szélessávú hálózat. Az előfizetések száma több mint kétszeresére nő, és eléri a 6,1 milliárdot.
Részletek
2018. március 20.
Adj vért, ne keress kifogást! MobilGO-val mindig odatalálsz!
A véradások szervezése mellett, a véradás ügyének népszerűsítése, tehát a lakosság véradásra buzdítása is a Vöröskereszt feladata, ezért a Komárom-Esztergom megyei szervezet hallgatva az idők szavára a véradások időpontjairól, helyszíneiről a jövőben már MobilGO applikációban is tájékoztatást ad.
Részletek
2018. március 20.
Marketing és honlap nélkül értékesít? Itt a segítség!
A kkv-k mintegy 60 százalékának még honlapja sincs. De a MobilGO segít ebben. A mai értékesítéshez kulcs az internet, tehát minden cégnek jelen kéne lennie, legalább egy egyszerű weboldallal, melyen minimálisan a termékeit és az elérhetőségeit mutatja be. A hazai kkv-k ugyanakkor nem hogy weboldal (56 százalék), de egyenesen mindenféle marketing nélkül (29 százalék) működnek.
Részletek
2018. január 29.
Lemaradnak a cégek mobilbarát weboldal nélkül
A magyar kis-, és középvállalkozásoknak (kkv) csupán fele aktív digitálisan, több mint felének honlapja sincs, ezért a kkv-szektornak a digitális fejlődéssel együtt mobilra optimalizált weboldal létrehozását javasolták a szakértők.
Részletek
2017. november 22.
Megszűnik a nyomtatott vasúti menetrend
A vasúttársaság azt írta, egy 2014-ben végzett utaselégedettségi vizsgálat szerint az utazók mindössze 1,5 százaléka tájékozódik már csak a menetrendkönyvből.
Részletek
2017. május 30.
Ezért legyen minden vállalkozás elérhető a MobiGO-n
A vállalalkozások egyik legkönnyebben és egyben leghatékonyabban használható üzleti eszköze a honlap. Csakhogy a Bell Research adatai szerint a magyar vállalkozások kétharmadának egyáltalán nincs weboldala, és sok a létrejöttek közül frissítés, gondozás nélkül tengődik.
Részletek
2017. május 18.
Nem lesz több Adidas-tévéreklám
Az Adidas nem hirdet többé a tévékben, csak digitális eszközökön, és ezzel megnégyszerezné bevételeit 2020-ra – mondta Kasper Rorsted, a cég vezérigazgatója a CNBC-nek.
Részletek
2017. május 11.
A myMeki app nagyon bejött a McDonald’s-nak, több mint 230 ezren töltötték le három hónap alatt.
A McDonald’s január elején indította el helyi fejlesztésű digitális kupongyűjtő alkalmazását, a myMeki appot, amelyet alig három hónap alatt több, mint 230 ezren töltöttek le. Februárban az étteremlánc jól ismert papírszelvényes ajánlataival bővült az alkalmazás, ezzel azok is kézre álló megoldást kaptak, akik nem akarnak a pénztárcában vagy farzsebben felejtett, elrongyolódott kuponokkal bajlódni.
Részletek
2017. április 19.
A digitalizáció nem a jövő és a jelen, hanem a közelmúlt ügye.
A digitalizáció nem a jövő és a jelen, hanem a közelmúlt ügye – jelentette ki a Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos szerdán Szegeden.
Részletek
2017. április 11.
Június közepétől nincs többé roamingdíj az EU-ban
2017. június 15-től anélkül válthatunk majd utazás közben internetes adatkapcsolatra, hogy félnünk kellene a magas számláktól.  Június közepétől extra költségek nélkül tudnak majd a külföldi turisták is emailezni, navigálni, képeket feltölteni, vagy például Hasznos Magyar Digitális Tartalmak közt böngészni.
Részletek
2017. április 03.
Online kampánnyal népszerűsítik a magyar termékeket
A kampány szervezői a vásárlók figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy válasszanak magyar termékeket többek között azért, mert így munkahelyeket teremtenek, óvják környezetüket, és sok esetben egészségesebb termékekhez is juthatnak hozzá – mondta a szakember.
Részletek
2017. április 03.
A mexikóiak csináltak egy felhőt, amiből tequila esik
Ötletes reklámmal népszerűsíti magát Mexikó a német turisták körében.
Részletek
2017. április 03.
Élménypontokhoz viszik majd a turistákat
Minden eddiginél több forrás áll rendelkezésre a kiemelt turisztikai térségek fejlesztésére 2020-ig, a már elfogadott kormánydöntés szerint a Balatonnál 367 milliárd forint, Sopron és térségében 60 milliárd forint, a Felső-Tisza vidékén 100 milliárd forint értékben valósulnak meg fejlesztések – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója háttérbeszélgetésen Budapesten.
Részletek
2017. március 28.
VOSZ-főtitkár: A kisebb boltoknak árt a kormány
Minél inkább oda akar csapni a kormány a multiknak, annál inkább a hazai láncoknak és a kisebb boltoknak árt – Dávid Ferenc szerint.
Részletek
2017. március 28.
Századvég: rengeteg a lehetőség a turisztikában
A Századvég Gazdaságkutató olyan konferenciasorozatot indított el, aminek a célja, hogy fontos gondolatokat indítson útnak – mondta Márton Péter vezérigazgató. Az első konferencia témája a turizmus volt.
Részletek
2017. március 25.
Kiskereskedelmi apokalipszis jön az USA-ban
Az utóbbi évtizedek legnagyobb üzletbezárási hulláma sújtja az Egyesült Államokat az internetes kereskedelem terjedése és a fogyasztói szokások átlakulása miatt – derül ki a Business Insider cikkéből. A következő hónapokban mintegy 3500 boltot zárhatnak be olyan nagy üzletláncok és márkák, mint a Macy’s, a Kmart, a Sears, az Abercombie & Fitch, vagy a Guess.
Részletek
2017. március 24.
Magyarországon a turizmus a gazdaság egyik sikerágazata lett, azonban gasztronómia nélkül nincs turizmus
A Századvég Gazdaságkutató (SZG) Zrt. szervezett Turizmus konferenciát Budapesten, amelyen szakemberek mutatták be eredményeiket, terveiket és a magyar turizmus fejlődési lehetőségeit. A rendezvényen kiderült, hogy Magyarországon a turizmus a gazdaság egyik sikerágazata lett.
Részletek
2017. március 24.
TÁMOGATÁST KÉRNEK A KISBOLTOSOK
Javaslatuk szerint a jelen piaci körülmények között az jelentené a legnagyobb segítséget, ha a kormány a fogyasztói igények egyre magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében célirányos pályázati rendszerrel is támogatná a magyar kkv-kat, ugyanis a kicsiknek jóval kevesebb forrás áll rendelkezésükre például informatikai fejlesztésekre vagy energiahatékonyság-növelő programokra.
Részletek
2017. március 09.
Egyre többen élvezik a 4G mobilinternet előnyeit Magyarországon
A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb jelentése szerint ma Magyarországon a digitalizáció és az információs forradalom világát éljük, bizonyítja ezt az a tény, hogy 2016. IV. negyedévére az internet-előfizetések száma meghaladta a 8,8 milliót. A mobilinternet hálózat folyamatos fejlődését és elterjedését is jól jelzi, hogy az összes adatforgalom 68%-a már 4G/LTE-rendszeren keresztül zajlott.
Részletek
2017. február 01.
Turisztikai pályázatról indított társadalmi egyeztetést az NGM
Megkezdődött a turisztikailag kiemelt térségek integrált termék- és szolgáltatásfejlesztési pályázatának társadalmi egyeztetése, a javaslatokat február 11-ig várják – közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán az MTI-vel.
Részletek
A MobilGO sütiket használ.
Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom