Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Ízek Háza, Szank
Rendezvényszervezés
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 9:00 - 17:00
Kedd 9:00 - 17:00
Szerda 9:00 - 17:00
Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 12:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Az Ízek Háza otthont ad a híres Kézműves Konyakmeggy műhelynek is, ahol a térség kiváló munkásai kézzel készítik az ízletes finomságokat
Rólunk
2013- ban megnyitotta kapuit az Ízek Háza, a térség első gasztroturisztikai rendezvényháza. Itt készül „Ritz Chocolate” márkanévvel ellátott konyakmeggy. Üzemeltető:Tele- Vill Trade Kft. Ritzelné Orbán Mária konyakmeggy- üzemvezető2013- ban megnyitotta kapuit az Ízek Háza, a térség első gasztroturisztikai rendezvényháza, mely Szank szívében igényes környezetben található. Az Ízek Háza otthont ad a híres Kézműves Konyakmeggy műhelynek is, ahol a térség kiváló munkásai kézzel készítik az ízletes finomságokat. Emellett mióta megnyílt a falu kulturális vérkeringésébe is sikeresen bekapcsolódott, hiszen rendkívül változatos programokat kínál időről- időre, de mindemellett remek kikapcsolódási lehetőséget is biztosít baráti társaságok számára.

2013- ban megnyitotta kapuit az Ízek Háza, a térség első gasztroturisztikai rendezvényháza, mely Szank szívében igényes környezetben található. Az Ízek Háza otthont ad a híres Kézműves Konyakmeggy műhelynek is, ahol a térség kiváló munkásai kézzel készítik az ízletes finomságokat. Az egyedi édesség gyártási folyamatát látványüzemben nézhetik meg az ideérkező vendégek egy üvegablakon keresztül. Szabadtéri tárlaton tekinthetők meg a községi értéktár kincsei, amik mellett a hungarikumokat is bemutatják. A tablókon levő QR kód és „okostelefon” segítségével az érdeklődők részletesebben is olvashatnak a helyi értékekről. A parkot a környékre jellemző növények: borókák, jukkák, orgonabokrok díszítik. Nagy- Magyarország domborzati mozaikját, 240 kg színes kavicsból készítette Radvánszki Tibor, szanki képzőművész- rajztanár.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez