Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Bon Voyage Törhetelen Cipzár nélküli Spinner bőrönd L Bronz
Ár: 37 900 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): Etaska.hu táska webáruház
A termék
Leírása

 bonvoyage

A Bon Voyage bőrönd az új 2020-as kollekció része. A legjobb bőrönd anyagból létrehozott (Xtra Lightweight 100% PPT Polypropylene) bőrönd, hogy ne törjön el reptéri dobálás közben sem. A bőrönd nem zipzáros, hanem biztonságos három pontos TSA zárral felszerelt retesszel fixálható. A cipzár hiánya mint nem kell attól sem félni, hogy esetleg becsöpög a bőröndbe a víz. A bőröndre csendes 360 fokban tökéletesen forgó kerekeket szereltek, hogy ne ébresszük fel a szomszédokat éjszakai indulás esetén, illetve, hogy tudjunk beszélgetni gurítása közben. A kerék felfüggesztése lényegesen jobb mint a régebbi változatoké, ugyanis a kerék nem csak csavarozva van a testhez, hanem a műanyag részek egymásba vannak csúsztatva és utána csavarral fixálva. Ennek köszönhetően amennyiben a kerék nagyobb becsapódást kap, úgy az még bírni fogja a strapát és nem reped el a felfüggesztés mentén. A polipropilén anyag pedig alapból hihetetlenül bírja a gyűrődést. Ez egy masszív bőrönd!

Magáról a bőrönd anyagról (100% PPT): az anyag ruganyos, sokkal lágyabb mint egy polikarbonát bőrönd, becsapódás után horpad és hajlik, nem pedig törik vagy reped. Ettől függetlenűl, ha telepakolt állapotban nagyobb magasságról esik a kerekére elképzelhető, hogy eltörhet, viszont sokkal kisebb az esély rá, mint a más anyagból készült bőröndöknél.

A garancia a gyártási hibából eredő meghibásodásokra vonatkozik. Törésre nincs garancia, ugyanakkor minden cserélhető alkatrészt könnyen tudunk javítani.

Repülőtéri sérüléseket kérjük a reptéren a poggyászátvételnél jegyzőkönyvvel intézni. A bőrönd cseréjét a reptér szervizes partnerei közvetlenül velünk bonyolítják.

Nagy 77x28x54cm / 5.0kg / 107 L

Anyag: 100% PPT Strapabíró, ruganyos ultra könnyű anyag

Kerék: 4db könnyen, csendesen guruló dupla kerekek, stabil 360˚ körforgással.

Húzókar: Magas minőségű teleszkópos alumínium troli húzókar, ami nyomógombbal működik.

Zár: 3 pontos biztonsági TSA zár, hogy ne legyen gond egy esetleges biztonsági átvilágításnál a reptéren és ne kelljen letörni a zárat. A számzár saját kombinációra állítható, mint minden számzár. A számzár beállításának leírása a bőröndben található.

Belső: Prémium, mindkét oldalon külön-külön zipzáros elválasztóval rendelkezik, valamint egyik oldalon ruhaleszorítóval is, így nem borulnak össze a ruhák kinyitáskor.

5 ÉV GARANCIA

Etáska - minőségi táska webáruház hatalmas választékkal

Termék másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán