Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Báros Kötény Pineapple
Ár: 17 490 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): KoktélBolt
A termék
Leírása

Általános információk kötényeinkről:

Kötényeink bármelyik stílushoz remekül passzolnak. Azoknak ajánljuk, akik igénylik az egyediséget, szeretnek kitűnni a hétköznapokból, ugyanakkor ragaszkodnak a tökéletes minőséghez. A szegecsek, karabínerek még trendibbé varázsolják a kötényeket. 100% pamutból készült anyag. Egy méretben készülnek H 80 cm x SZÉ 70 cm, állítható nyakpánttal, hosszú derékpánttal. Uniszex.

Garancia: 6 hónap, gyártásbeli hiba esetén.

Kezelési útmutató: Mosógépben mosható, maximum 40 fokon, kímélő programon. Vegyileg nem tisztítható. Vasalható maximum 150 fokon. Klóros fehérítés nem alkalmazható. Szárítógépben szárítani tilos. Első használat előtt ajánlott kimosni!

Logó hímzés: Céged egységes arculatához hozzátartozik a munkaruhán megjelenő logó. Lehetőség van egyedi név – vagy azonosító hímzésére. A hímzést a gyártás elkezdése előtt kell megrendelni. Rendelés után kérlek, lépj velünk kapcsolatba, hogy a logó hímzésére árajánlatot tudjunk adni.

Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt.hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Termék másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán