Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
LEDIUM PowerBoard 24V LED modul - Luxeon 2835 EA, 495x20mm, 20W, 4000K, CRI 80
Ár: 4 826 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu
A termék
Leírása

a LEDIUM LED lineáris modulokat a nagy teljesítményű lineáris világítási rendszerekhez fejlesztettük. Fényereje miatt általános világítási célra alkalmazható elsősorban, tökéletes megoldás LED alumínium profilos megoldásokhoz. A modul szerelhető süllyesztett, vagy U-profilba, de trimless gipszkarton világítás is könnyen kivitelezhető vele.

A panelt alapesetben 24VDC tápfeszültség üzemre gyártjuk, a LED-ek áramfelvétele 120 mA-re van beállítva. A panel teljesítményfelvétele 20W, LED profilokban is tökéletesen lehet használni, a két végén levő SMD WAGO gyorscsatlakozókkal könnyedén sorolható.

Luxeon 2835 LED adatlap

A NYÁK alapja alumínium lemez (MCPCB), kiváló hővezetéssel, nagyobb teljesítményre is használható. A panelt áramgenerátoros változatban is tujuk gyártani, így a hatásfoka jelentősen nő, és a hőtermelés csökken. A panelen levő ellenállások változtatásával, vagy 0 ohm-ra cserélésével lehet emelni a teljesítményt és a fényerőt, akár 40W/db. teljesítményig.

FIGYELEM! A LED PANEL KIZÁRÓLAG HŰTŐBORDÁN vagy megfelelően méretezett alumínium profilban üzemeltethető. Csak úgy szabad üzemeltetni, hogy a megfelelő tápegység szekunder körét rákapcsoljuk a panelra, és utána szabad csak a 230V hálózatra kötni.

A modult bármilyen 2835 SMD LED-el le tudjuk gyártani, 2700K, 3000K, 3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K színhőmérsékletben és CRI70, CRI80, CRI90, CRI95 színvisszaadási index változatokban. A modul növényvilágítási spektrum változatban is kapható.

Egyedi igényekkel kapcsolatban írjon az office@ledium.hu email címre.

Termék másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán