Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
24V CRI90+ 2700K LED szalag - 120 LED | 10W | 940 lm /m, melegfehér, 2110 LED, 2 év garancia
Ár: 1 890 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu
A termék
Leírása

Figyelem! A LED szalag működtetéséhez megfelelő tápegységre is szükség van, anélkül nem használható! A tápegység külön megvásárolható, a 24V-os tápegységeket itt találod:https://www.ledaruhaz.hu/index.php?route=filter&filter=category|96/kimenet|18

Amennyiben nem vagy biztos a választásban, ügyfélszolgálatunk szívesen segít kiválasztani a megfelelőt.


Miért válaszd ezt a LED szalagot a villamossági diszkontokban kapható 300 Ft/méter áron elérhetőek helyett? Mert ez hosszú élettartamú, nagy fényerejű, nem fog elhalványodni fél év múlva, és nem jár vele a legolcsóbbakkal kapcsolatos rengeteg bosszantó probléma. Csak világít, komfortos fényérzetet biztosít, és csak egyszer kell megvenni, sőt felszerelni is!

Kiváló fényteljesítmény: Méréseink szerint erősebb megvilágítást biztosít, mint a piacon kapható hasonló teljesítményű hidegfehér LED szalagok, azonos elektromos fogyasztás mellett. 2 cm-es távolságból már teljesen homogén fényt vetít a megvilágított felületre, így alkalmas egybefüggő vonalvilágító rendszerek, rejtett világítások kiépítésére.

Miért érdemes a CRI:90 feletti színvisszadású LED szalagot választani?

Nagyobb installációknál gondot jelentett, ha a tervező többféle intenzitású LED szalagot írt ki. Ekkor a nagy gyártók drága termékei kivételével a piacon általában kapható LED szalagokból nagyon nehéz volt összeállítani a világítást úgy, hogy pl. a fővilágítás és a dekorációs fény is ugyanolyan árnyalatú legyen. A különböző fényerejű LED szalagok esetleg máshol is készültek, a chip-eket a gyártó több helyről is beszerezhette, ráadásul egy szállítmányon belül is lehettek árnyalatbeli eltérések.

Ezekkel a problémákkal rengetegszer találkozunk mi is, ezért döntöttünk úgy, hogy saját tervek alapján fogunk LED szalagokat gyártatni. A választásunk az új 2110 (2.2x1.6 mm) chip-re esett, mégpdig ezért:

CRI 90 felettei LED szalag spektrum - 3000K,   4000K CCT
2110 típusú LED chipek spektruma

Ezzel az új típusú LED-el egységesítjük kínálatunkat: 60, 120 és 240 LED/m változatokban kaphatók, 2200K, 3000K, 4000K és 6500K színhőmérsékletben. A színhőmérséklet-garanciánk alapján vállajuk, hogy a különféle fényerejű azonos árnyalatúLED szalagok között(pl. 3000K melegfehér, 60 vagy 120 LED) között nem lesz színeltérés, akkor sem, ha a vásárlások között hónapok telnek el.

Így tudjuk biztosítani azt, hogy egy beruházásnál, felújításnál a különböző ütemekhez vásárolt LED szalagok azonos árnyalatúak legyenek.

CRI>90 LED szalag 60LED,   120LED,   3000K,   4000K

A színvisszadásról

Nagyon leegyszerűsítve fogalmazva: minél nagyobb egy fényforrás színvisszaadási indexe, a megvilágított tárgyak annál jobban hasonlítanak a természetes fényben mutatott színükre. Az elméleti maximum: Ra=100. Az izzólámpák ezt az értéket majdnem elérik, ezért nagyon kellemes látványt nyújtanak a szemnek. Az olcsó kompakt fénycsövekre mindenki emlékszik, fakó kékes fényük bizarr látványt nyújt egy lakásban, a színvisszaadásuk 60-70 körül alakul. A LED technológia hosszú fejlődés után csak pár éve érte el azt a szintet, hogy általános világításra is használható minőségi fényt tud előállítani.

LED színvisszaadás összehasonlítás 3000K 4000K CRI 90

A 90 feletti színvisszaadás estén a színek élénkek, természetesek

A professzionális gyártók (Osram, Cree, Lumileds, Citizen) termékeit már használják általános világítási rendszerekben, de mostanáig nem volt elterjedt például LED szalagok között. A jövő mindenképpen ebbe az irányba mutat, és ahogy a vásárlók megismerkednek a minőségi világítás előnyeivel, keresni is fogják azokat a termékeket, melyekkel az otthoni vagy irodai világítást komfortossá és kellemessé lehet tenni.

Bónusz: Akit érdekel, hogy miként lehet magas színvisszadású fehér fényt LED színkeveréssel előállítani, kattintson ide

Termék másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán