Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Zigbee 3.0 230V/24V RGBW LED szalag vezérlő, Philips Hue rendszerhez, Apple HomeKit, TouchLink
Ár: 15 875 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu
A termék
Leírása

Figyelem! Ez a vezérlő Apple Homekit-kompatibilis, de a Philips Hue Entertainment rendszerrel nem működik együtt! A HomeKit vezérléshez szükség van a Hue Bridge-re is!

Ez az RGBW LED szalag vezérlő a Philips Hue rendszerben két lámpaként jelenik meg: Egy RGB és egy külön fehér LED szalagot lehet vezérelni vele. A fehér szín hozzákeverésével pasztell árnyalatok kikeverésére van lehetőség, illetve a színvisszaadás (CRI érték) növelhető

Felhasználása akkor gazdaságos, ha nagyobb méretű LED szalag rendszereket szeretnénk a HUE rendszerbe bekapcsolni és nincs szükség a Philips Hue speciális, 5 csatornás RGB+W+WW LED szalagjára.

Bármilyen hagyományos RGB LED szalaggal üzemeltethető, a fehér csatorna teljesen külön üzemel, tehát RGBW LED szalag esetén is teljesen külön fényforrásként kezelhető, nem vesz részt a színkeverésben.

A teljes terhelhetőség 4A (mind a 4 kimeneten összesen), e feletti terheléshez jelerősítőt kell beiktatni a LED szalagok elé. Tápfeszültsége: 230V, közvetlenül hálózatról üzemeltethető.


Termék másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán