Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Zigbee 3.0 fali dimmer Philips Hue rendszerhez - monokróm, TouchLink
Ár: 12 154 Ft
Irány a bolt
Forgalmazza a(z): ledaruhaz.hu
A termék
Leírása

Okoskapcsoló okos lámpákhoz

Az okoskapcsoló, ha hozzáadjuk az otthoni Philips Hue Zigbee (vagy más gyártó Zigbee) hálózatához, akár 30 lámpát is képes kezelni. Az összepárosítást nem a Hue App-ban kell elvégezni, hanem a TouchLink funkcióval. Az eljárás lényege, hogy a Hue lámpáknak és fényforrásoknak a bekapcsolásakor kb. 30 másodpercig aktív a ToucLink üzemmódja és ez alatt az idő alatt a kapcsolót 10 cm-es távolságon belül tartva "összehangolódnak" és utána kezelhető.

Ez a vezérlő 230V folyamatos tápellátást igényel a programozáshoz is és a működéshez is.

1. Hozzáadás az otthoni Zigbee hálózathoz

  1. Először győződj meg róla, hogy a vezérlő nincs egyetlen Zigbee hálózathoz sem hozzárendelve. Érintsd meg bármelyik gombot, és ha a kék LED felvillan, akkor már használatban volt. Ekkor RESET-et kell végrehajtani így: Tartsd lenyomva a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg 5-ször egymás után a KI/BE gombot. A LED 3-szor felvillan és a vezérlő alapállapotba kerül.
  2. A Philips Hue App-ban indítsd el az Accessory Setup-ot, adj hozzá egy Hue Dimmer Switch-et. Válaszd az OPTION 1-et és nyomd meg a LED Blinking gombot. Ekkor az app elkezdi keresni a kapcsolót. Nem fogja megtalálni, és nem fog megjelenni, de most kell elindítani a vezérlőn a hozzáadást.
  3. Tartsd lenyomva a vezérlőn a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg az S1 gombot a hálózatkereséshez, a LED villogni kezd 1 másodpercenként. 20 másodperc után ha a LED elalszik, akkor nem sikerült a párosítás, ismételd meg.
  4. Ha a párosítás sikerül, akkor gyorsan 6-szor felvillan a LED. Ekkor a vezérlő már része a Hue hálózatodnak és többet ezt a rész nem kell megismételned.

2. Lámpák párosítása TouchLInk-el

Mivel a Hue App-ban a vezérlő nem látszik, ezért kézzel kell minden lámpát a vezérlőpanelhez hozzáadni. Mi sem egyszerűbb:)

  1. Kapcsold be a Hue lámpát, vagy TouchLink vezérlőt, fél percig össze lehet párosítani a vezérlőpanellal.
  2. Tartsd lenyomva a vezérlőn a KI/BE gombot addig, amíg a kék LED világítani kezd. Ekkor nyomd meg az S1 gombot a TouchLink üzemmódhoz
  3. Vidd kb 5-10 cm távolságra a vezérlőpanelt a Philips Hue lámpádhoz. A LED 3 másodpercig villogni kezd, ez jelzi, hogy elindult a keresés.
  4. A sikeres összehangolást a LED 6-szori felvillanása, majd pár másodperc múlva a lámpa felvillanása jelzi.

Hidd el, ha kétszer megcsináltad, pár másodperces rutinná válik :)

Termék másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán