Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Webdesigner, weboldal varázsló
Webdesigner, Web fejlesztő
A vállalkozás
Rövid ismertetése
#Webdesigner #Security
Nem Üzlethelység
Rólam
Rólam Röviden!

Miért nem csináltam kék alapot? Ki akar mindig bevállt, snassz egyszerű weboldalt?! Törekszem az egyediségre.

Nem régen kezdtem a rendszerüzemeltetői szakmámat. Megismerhettem olyan embereket akik mindent megtudnak valósítani ,mint informatikusok. 26 éves vagyok jelenleg szabaduszó webtervezői,webüzemeltetői,webkarbantartói és nem utolsó sorban Biztonsági felméréssel foglalkozom.

Hogy hogyan is tudom ezt mind megvalósítani?! Olyan emberek vannak mellettem akik 10 és annál több éves tapasztalattal rendelkeznek. Bármit megtudunk valósítani amit ön kér! Nincs lehetetlen,bármilyen formában,s bármilyen nyelven! Igényes,stílusos oldalakat készítünk. Ez nagyon fontos,hisz a mai weboldalakat látva vagy elcsúsznak,vagyis hibásak,vagy pontosan ugyan úgy néznek ki,ahogy többi. S azt tudjuk a jövő az interneté,könyebb egy raktárat bérelni és egy webshopot fent tartani,mint alkalmazottat és épületet venni! Ebben is segítünk!

Röviden Ethical heckerről!

- webes alkalmazások vizsgálata: black box, grey box, és white box, akár code-review-val is egybekötve.
- API vizsgálat (REST API, SOAP, és egyebek)
- mobil alkalmazások vizsgálata: itt főként az android-ra érdemes, az iOS alkalmazások esetében kevés a sérülékenység.
- belső vizsgálat (egyenlőre távolról pl.: VPN-en keresztül)
- red team vizsgálat (ugyanaz mint fentebb), specialitás: microsoft domain környezet.

MUNKÁK AMIKET ELVÁLLALUNK! Van-e kifogás?
Kifogás nincs. A weboldalakkal kapcsolatban,mindent megcsinálunk. Személyes találkozót mindenképp kérek,hisz az elképzeléseket, a kivánságokat szemtől szemben tudjuk megtárgyalni. Ezek után kérem E-mailba az információkat,hogy belekezdhessünk a weboldalba. Természetesen kap az ügyfél egy mintát,hogy megfelelő-e. Ha van esetleg meglévő weboldal,s ki kell javítani nincs gond, havi szintű karbantartást is végzünk. Miért nem ajánlom, hogy magadnak készíts weboldalt? Rengeteg program van már weboldal készítésre,s rengeteg a cég is aki ezt megteszi. Mindenki szereti a házi "dolgokat", de nem tudhatod az a másik kivűlről,hogyan látja ezt és mennyi pluszt hozzá tehet ehhez.
Miért jó a webshop?

Fent említettem (magamnál) ,hogy mennyivel egyszerűbb egy webshop. Egy webshophoz annyit kérünk,áru,árak.Ennyi innentől a mi feladatunk megoldani a kreativításunkkal az önök elképzeléseiket. Nincs alkalmazott csak magának dolgozik,talán egy titkár. Nekünk egy havi szintű vagy ,ahogy kérik karbantartás feltőltés. Haladni kell a jövővel. S akár akarjuk akár nem a jövő ez online-rendelés.

ETHICAL HACKER Miért válasszon minket a céged védelme érdekébe?

Eltudjuk végezni a vállalat fizikai, vagyon, információ és információs rendszer védelmi és behatolásvédelmi esettanulmányát, elemzését és tesztelését. Ehhez van NATO katonai múlttal rendelkező szakemberek, biztonságtechnikai mérnökök, vagyonvédelmi szakemberek és un. ethical hackerek. Kiderül a vállalat informatikai, technikai, fizikai és személyi gyenge pontjai. Természetesen választható egy-egy opció külön, nem szükséges a teljes védelmi ellenőrzést választani.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Rövid ismertetés
Rólam
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez