Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Wax Klub Budajenő
Síoktatás
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik és nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel
Rólunk
Si és snowboard oktatás, képzés A WAX Klub Kft. 2014. májusában alakult, elődje a már 5 éve működő Nagykovácsi Síiskola. Már két helyszínen Budajenőn és Nagykovácsiban is várjuk a síelőket, boardosokat. Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik és nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel, vagy csiszolják meglevő tudásukat. Pályánkon műanyag borítás van, melyen a havon síeléshez hasonló körülmények között lehet a mozgást elsajátítani. Tanfolyamaink szeptember végétől március végéig tartanak, 2 x 12 alkalmas oktatást tartunk a délutáni órákban, ill. hétvégén. Lehetőség van magánórákra is előre egyeztetett időpontban. Hétköznapokon óvoda, ill. iskola időben is igény szerint tudunk csoportot indítani az intézménnyel együttműködve. Oktatás 4- 6 fős csoportokban, tudásszintek szerint.

A WAX Klub Kft. 2014. májusában alakult, elődje a már 10 éve működő Nagykovácsi Síiskola. Már két helyszínen Budajenőn és Nagykovácsiban is várjuk a síelőket, boardosokat. Célunk a magas színvonalú oktatás egy családias hangulatú, gyerekközpontú klub keretében, ahol a kicsik és nagyok szívesen ismerkednek meg a síelés, boardozás rejtelmeivel, vagy csiszolják meglevő tudásukat. Pályánkon műanyag borítás van, melyen a havon síeléshez hasonló körülmények között lehet a mozgást elsajátítani. Tanfolyamaink szeptember végétől március végéig tartanak, 2 x 12 alkalmas oktatást tartunk a délutáni órákban, ill. hétvégén. Lehetőség van magánórákra is előre egyeztetett időpontban. Hétköznapokon óvoda, ill. iskola időben is igény szerint tudunk csoportot indítani az intézménnyel együttműködve. Oktatás 4- 6 fős csoportokban, tudásszintek szerint. A műanyag pályás oktatások mellett sítáborokat szervezünk Ausztriába és Olaszországba. Ezekről a honlapunkon www. waxklub. hu tájékozódhatsz.
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Budajeno Telki út 8.
Nyitvatartás megadása
Hozzáadás a kedvencekhez
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez