Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Vidám Angol Nyelvi Klub
Nyelviskolák
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejleszthesse angol nyelvtudását.
Rólunk
A Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejlesztehesse angol nyelvtudását. A Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejlesztehesse angol nyelvtudását. Otthonos környezetben egy angol anyanyelvű TEFL vizsgával rendelkező tanártól könnyedén sajátíthatja el a valódi angol nyelvet a képzőművészetek, dalok és játékok segítségével. VIDÁM ANGOL NYELVI KLUB is a fun way to practice and progress your child's English alongside their normal English lessons. Learning through play, music, art and adventure in a home from home environment with a TEFL certified native English speaker. Célkitűzés: To help children progress in their English learning through fun, play, music and adventure in a home from home environment.

A Vidám Angol Nyelvi Klub egy kihagyhatatlan lehetőség , hogy gyermeked az iskolai oktatáson túl gyakarolhassa és fejlesztehesse angol nyelvtudását. Otthonos környezetben egy angol anyanyelvű TEFL vizsgával rendelkező tanártól könnyedén sajátíthatja el a valódi angol nyelvet a képzőművészetek, dalok és játékok segítségével. VIDÁM ANGOL NYELVI KLUB is a fun way to practice and progress your child's English alongside their normal English lessons. Learning through play, music, art and adventure in a home from home environment with a TEFL certified native English speaker.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Bükkszék Jókai Mór 3
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez