Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Velence
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Nem Üzlethelység
Rólunk

Velence, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros. Településünk a kiváló természeti adottságainak és remek földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően a felnőttek és gyermekek körében is egyaránt közkedvelt. Az itt tartózkodók száma nyári időszakban a többszörösére növekszik, hiszen a „Napfény tava " mellett igazán kellemesen telik a legforróbb nap is. A tó körül kiépített kerékpárúton a szomszédos települések könnyen megközelíthetőek, de gyönyörű tavunkat körbe is tekerhetik a vállalkozó kedvű kirándulók. 

Méltán népszerű ide érkező vendégeink körében a közvetlenül a tó partján elhelyezkedő gyönyörű szálloda és fürdő komplexumunk, színvonalas vendéglátóhelyeink, az extrém sportokat kedvelők számára létrehozott vízisípálya, és természetesen a Velencei-tó Kapuja, a Velence Korzó, amely sétányával, szolgáltatóházával, üzleteivel, valamint tengerpartot idéző, hangulatos, homokos partjával nyaranta nap mint nap több ezres, az igazán forró hétvégén nem ritkán tízezres strandoló tömeget vonz településünkre.

A Korzó egész évben a helyeiknek remek közösségi tér, mindemellett különböző tematikájú, közönségvonzó rendezvények helyszíne, ami jelentős mértékben hozzájárul ahhoz, hogy városunk népszerűsége, turisztikai vonzereje is tovább emelkedjék. A télűző Velencei Karnevál, a báli szezon színes eseményei és a gazdag adventi programok egyaránt remekül példázzák, hogy nem csak főszezonban, télvíz idején is egyre népszerűbb célpont településünk.

A teljesség igénye nélkül ajánlom figyelmükbe egyéb, más helyszíneken rendezendő programjainkat is, így a Babák Rózsakertje, a Szent Orbán Borünnep, vagy éppen a KoncerTó méltán népszerű eseményeit. Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni eseménynaptárunkat, amelyből naprakészen tájékozódhat a velencei programokról.

Érkezzék hozzánk akár rendezvényre, akár nyaralni, pihenni, akár kirándulni vagy sportolni, szeretettel fogadják Önt a velencei lakosok és vállalkozók, akik minden igyekezetükkel azon lesznek, hogy az itt töltött napok felejthetetlen kedves emlékké váljanak. Velencén sétálva megtekintheti az ófalusi rész hangulatos kis házait, szép templomainkat, műemlék épületeinket, s a Bence-hegyről gyönyörködhet a páratlan velencei-tavi panorámában.

Bízom abban, hogy az itt eltöltött idő élményei után hamarosan ismét eljön hozzánk, és mi egy visszatérő kedves barátot üdvözölhetünk.

Tisztelettel:
Koszti András polgármester

Képek
0 0 0 0 0 0 0 0 0
Látnivalók
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Velence
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Rövid ismertetés

Rólunk

Elérhetőségek

Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez