Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Várkerület Söröző és Puskás Restaurant
Éttermek, Sörözők - Kocsmák
Nyilvános WC
Nyitvatartás
35 perc múlva nyit  |  11:00 - 23:00
Hétfő 11:00 - 23:00
Kedd 11:00 - 23:00
Szerda 11:00 - 23:00
Csütörtök 11:00 - 23:00
Péntek 11:00 - 23:00
Szombat 11:00 - 23:00
Vasárnap 11:00 - 23:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Az étterem különböző helyiségei lehetővé teszik romantikus vacsorák, családi, baráti összejövetelek, valamint nagyobb társaságok eseményeinek lebonyolítását is.
Wc a betérőknek
Rólunk
Jelenleg 3 teremből álló vendéglátó egységünk nyáron 100 fő befogadására alkalmas, hangulatos belső kerthelyiséggel, valamint utcafronti (várkerületi) 60 fős terasszal kiegészülve várja a Kedves Vendégeket.

Az étterem különböző helyiségei lehetővé teszik romantikus vacsorák, családi, baráti összejövetelek, valamint nagyobb társaságok eseményeinek lebonyolítását is (pl.: ballagások, osztálytalálkozók, kirándulócsoportok, céges rendezvények, évzáró vacsorák, borkóstolók...)
A kezdetektől élő halk zongoraszó szórakoztatja a hozzánk betérőket, de igény szerint cigányzene megszervezését is vállaljuk, ami a kerthelyiségben tartott gulyás és grill party-k hangulatát színvonalát emelheti. Ez egy remek lehetődség lehet születésnapok, házassági évfordulók, nyugdíjas búcsúztatók, vagy akár hazai és külföldi kirándulócsoportok esti vacsora programjára, mely színesebbé teheti az itt tartózkodást.

Éttermünk széles kínálatában megtalálhatók a magyar konyha ízei mellett a nemzetközi receptek alapján készült, illetve könnyű, egyre népszerübb grill, valamint mediterrán jellegű ételek is. A házias ízek és a specialítások kedvelői egyaránt találhatnak kedvükre valót választékunkban. A ház bore ami kimondottan a 20 éves évfordulóra készült a nemzetközi hírű soproni Ivancsics Zoltán pincészetében, úgy gondoljuk, maradandó élményt fog nyújtani Önnek. Az étterem különböző helyiségei lehetővé teszik romantikus vacsorák, családi, baráti összejövetelek, valamint nagyobb társaságok eseményeinek lebonyolítását is (pl.: ballagások, osztálytalálkozók, kirándulócsoportok, céges rendezvények, évzáró vacsorák, borkóstolók...)
A kezdetektől élő halk zongoraszó szórakoztatja a hozzánk betérőket, de igény szerint cigányzene megszervezését is vállaljuk, ami a kerthelyiségben tartott gulyás és grill party-k hangulatát színvonalát emelheti. Ez egy remek lehetőség lehet születésnapok, házassági évfordulók, nyugdíjas búcsúztatók, vagy akár hazai és külföldi kirándulócsoportok esti vacsora programjára, mely színesebbé teheti az itt tartózkodást.
Termékek
1 db
További termékek
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Termékek
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez