Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Tetőszigetelés - Bitu Metal Kft.
Ács / Tetőfedés
Ács / Tetőfedés
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Lapostetők szigetelésének javítása, teljes felújítása. Bitumenes, PVC vagy EPDM anyagokkal. Födémek utólagos hőszigetelése, hozzá tartozó bádogos munkák. Villámvédelem, felújít
Rólunk
Alapítva: 2004
Cégünk 2004-es megalakulását megelőzően, 1996-tól egyéni vállalkozóként társulva  végeztünk fent jelzett szakmákban kivitelezői tevékenységet. 1994. előtt helyi építőipari cégnél alkalmazottként végeztük munkánkat kellő szakmai rutint szerezve a vállalkozói tevékenység megkezdéséhez.

A cég megszűnése (felszámolás) utáni kényszerállapot hatására döntöttünk úgy, hogy vállalkozóként dolgozunk tovább. 
Tevékenységünk döntő hányadát a lágyfedésű bitumenes szigetelések teszik ki, megfelelő gyakorlattal rendelkezünk a keményhéjalású technológiák alkalmazása területén is különös tekintettel a LINDAB lemezek beépítésére is. 
Épületlakatos és fémszerkezeti munkák terén szerzett szakmai végzettségünk segítségével bármilyen acélszerkezeti munkát is eltudunk végezni. 
Tetőszigetelő tevékenységünkhöz kapcsolódóan az új technológiák ill. anyagok megismeréséhez nyújt megfelelő szakmai segítséget az  ÉMSz-Épületszigetelők Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége. A szövetségnek cégünkből is van tagja. 

Szigetelőmunkánk során a jelenleg leggyakrabban használt  APP-vel modifikált poliészterbetétes hegeszthető lemezeket építjük be. Ezen műszaki paraméterekkel bíró anyagok közül mindig a megrendelővel történő egyeztetés után határozzuk meg a konkrét anyagminőséget. 
Az  elmúlt évben négy cég termékeit használtuk fel:
Copernit; Bauder; ISO LINE és Büsscher Hoffman

Termékválasztásnál  a műszaki paraméterek között nincs számottevő eltérés, csupán árfekvés és a pillanatnyi beszerzhetőség ill. a megrendelő műszaki igényei  alapján határozzuk meg az anyag konkrét típusát.

Az elvégzett munkára a beépített anyag paramétereinek ill. technológiának figyelembe vételével tudjuk a garancia idejét meghatározni. Egy rétegű szigetelés esetén általában  NYOLC-TÍZ  év; két réteg esetén TIZENKÉT év.
Igény szerint kilenc év szavatossággal hitelesítve vállaljuk a villámvédelem felülvizsgálatát vagy újra telepítését.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
2800 Tatabánya, Mártírok u. 99.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez