free hit counter
Zuhanyfülke
Cég: Dekorüveg Kft
Cím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 43-45.
Hirdető adatlapjának megtekintése
Megjelenítés térképen
Útvonaltervezés a címhez
Leírás

Kádparaván

Zuhanyajtó

Zuhanyfal

Milyen zuhanyzót szeretne?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el kollégánknak milyen zuhanyzót, fürdőszobát szeretne. Ha jelenlegi fürdőszobáját szeretné egyedivé tenni, kérje ki szakembereink tanácsát. Több éves tervezési és kivitelezési tapasztalattal rendelkező szakembereink biztos megoldást nyújtanak zuhanyzójának felújítására.

Zuhanykabin egyedi méretben?

Sokan szembesültek már azzal a problémával, hogy a szabvány szerint készült zuhanykabinok kis mértük miatt vagy kényelmetlenek, vagy nagy méretük miatt nem férnek el oda ahova azt szántuk. Zuhanykabinjaink nem csak azért különlegesek mert egyedi mintával és színben kérheti hanem azért is mert egyedi méretben, -az Ön otthonába készítjük el. Küldje meg, milyen méretű zuhanykabinra lenne szüksége és pár órán belül megküldjük árajánlatunkat.

Mennyibe kerül a zuhanykabin?

A zuhanykabin ára nagyban függ a mérettől, a választott szerelvényektől, és az üveg megmunkálásától is. Néhány zuhanykabin, kádparaván, zuhanyajtó ára egyszerűen kiszámítható a zuhanyvilág weboldalán, ahol a választott terméket meg is rendelheti. Minden más esetben kérje ajánlatunkat!