free hit counter
MobilGO - Ivókutak
Ivókutak
INGYENES IVÓKUTAK = KEVESEBB HULLADÉK

Kontrollálhatatlanná vált az eldobható műanyag italos palackok forgalma, a szeméttelepek és szemétégetők roskadoznak tőlük.

Áder János köztársasági elnök úrral egyetértve célul tűztük ki, hogy a magyar társadalom környezeti és fenntarthatósági problémákkal szembeni érzékenységét növeljük, és a helyi közösségeket bevonjuk ezek megoldására.

A fenti célokkal egyetértve, Erdélyi Márton a MobilGO alapító-tulajdonosa támogatja azt, hogy a társadalom kevesebb hulladékot halmozzon fel.

Ehhez segítség az, ha a lakosság feltudja kutatni a MobilGO ivókút keresőjével az ingyenes ivókutakat, hogy út közben ne keljen feleslegesen a környezetet terhelő műanyag palackból inniuk, majd azokat eldobni, mikor van lehetőség sokkal környezettudatosabban az ökológiai lábnyomunkat nem növelve is a szomjunkat oltani.

Ezért Erdélyi Márton az ivókút keresővel kíván hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarország lakosainak minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, mert az egyetlen felelős magatartás az, ha azonnal és drasztikusan csökkentjük a szemetünket.

Kapcsolodó linkek
Mint minden weboldal, a MobilGO is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az "Elfogadom" gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.
Amennyiben szeretné letiltani a cookie-k használatát, ennek módjáról a "Bővebben" gombra kattintva tájékozódhat.

Elfogadom Bővebben