Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Ivókutak
1970. január 01.
INGYENES IVÓKUTAK = KEVESEBB HULLADÉK

Kontrollálhatatlanná vált az eldobható műanyag italos palackok forgalma, a szeméttelepek és szemétégetők roskadoznak tőlük.

Áder János köztársasági elnök úrral egyetértve célul tűztük ki, hogy a magyar társadalom környezeti és fenntarthatósági problémákkal szembeni érzékenységét növeljük, és a helyi közösségeket bevonjuk ezek megoldására.

A fenti célokkal egyetértve, Erdélyi Márton a MobilGO alapító-tulajdonosa támogatja azt, hogy a társadalom kevesebb hulladékot halmozzon fel.

Ehhez segítség az, ha a lakosság feltudja kutatni a MobilGO ivókút keresőjével az ingyenes ivókutakat, hogy út közben ne keljen feleslegesen a környezetet terhelő műanyag palackból inniuk, majd azokat eldobni, mikor van lehetőség sokkal környezettudatosabban az ökológiai lábnyomunkat nem növelve is a szomjunkat oltani.

Ezért Erdélyi Márton az ivókút keresővel kíván hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarország lakosainak minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma, mert az egyetlen felelős magatartás az, ha azonnal és drasztikusan csökkentjük a szemetünket.

Kapcsolodó linkek
Nyelvválasztás:
Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
A MobilGO sütiket használ.
Adatvédelmi tájékoztató
Elfogadom