Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Szőnyegtisztítás - Aladdin
Szőnyeg-Kárpít tisztítás
Szőnyeg-Kárpít tisztítás
Szőnyeg-Kárpít tisztítás
Nyitvatartás ma
7:00 - 16:00
Hétfő 7:00 - 16:00
Kedd 7:00 - 16:00
Szerda 7:00 - 16:00
Csütörtök 7:00 - 16:00
Péntek 7:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Betoncsiszolás, szőnyegtisztítás, kárpit és autókárpit tisztítás, ipari takarítás. Háztól-házig szállítással!
Rólunk

BEMUTATKOZÁS

Az Aladdin Szolgáltató Csoport története 1991-ben indult el, egy szőnyeg- kárpittisztító vállalkozás létrehozásával (a cég a varázsszőnyeg után kapta az Aladdin nevet). Ezen a területen néhány év alatt piacvezető pozíciót értünk el a megyében.
A fokozatos fejlődés során profilunk az épülettakarítás irányába tolódott el, és jelenleg ez a fő tevékenységünk. Igyekszünk minél szélesebb szolgáltatási körrel partnereink rendelkezésére állni, ezért indítottuk be a fertőtlenítő takarítás és betoncsiszolás szolgáltatási ágakat is.
Cégünk családi vállalkozás, ügyvezetőink egyben a tulajdonosok is, sok munkatársunkkal évtizedekre nyúlik vissza az ismeretség. Ez garantálja a megbízhatóságot, de egyben azt is jelenti, hogy nem tudunk, és nem is akarunk az árversenybe a dolgozók kárára  beszállni.
Szakmai hátterünket okleveles vegyészmérnök ügyvezetőnk, környezetvédelmi megbízottunk, minőségügyi tanácsadónk, OKJ-s szolgálatvezetőink és takarító csoportvezetőink, illetve felületspecialistáink adják. Az Aladdin Nagy Kft. célja hogy megbízó szervezetei karbantartó-, alap- és eseti takarítási feladatait ellássa. E munkával hozzájárulunk megbízóink egészséges, biztonságos, esztétikus munkakörülményeinek biztosításához irodai és üzemi munkaterek esetén egyaránt. Működésünk segíti megrendelőink munkatársai jó munkahelyi közérzetének megteremtését. Célunk, hogy szolgáltatásainkra megbízóink hosszú távon tartsanak igényt, s mint stabil, megbízható, igényes munkát végző vállalkozásra tekintsenek. Céljaink elérésében szolgáltatásaink és működésünk minősége döntő szerepet játszik. Törekszünk arra, hogy takarítási szolgáltatásainkat a
•    szakszerűség
•    megbízhatóság
•    rugalmasság
•    pontosság
•    és a megfelelő munkastílus jellemezze. Munkatársaink számára igyekszünk megbecsült munkát, megfelelő munkahelyi légkört és munkakörülményeket teremteni. Értékeljük a rugalmasságot, a megbízhatóságot, a szakmai igényességet, a kreatív hozzáállást és az egymás munkájának segítését. Megrendelőink elégedettsége és az ezen alapuló hosszú távú kapcsolat az egyik fő alapja annak, hogy vállalkozásunk eredményesen működhessen, s munkatársainknak stabil, megfelelő megélhetést nyújtó munkahelyet biztosítsunk.   Minőségügyi rendszerünket az SGS Hungária Kft. tanúsítja. 
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez