Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Pata Negra
Éttermek
Nyitvatartás ma
12:00 - 24:00
Hétfő 12:00 - 24:00
Kedd 12:00 - 24:00
Szerda 12:00 - 24:00
Csütörtök 12:00 - 24:00
Péntek 12:00 - 24:00
Szombat 12:00 - 24:00
Vasárnap 12:00 - 24:00
Nyitvatartás módosítása
Rólunk
Az asadorok világában a hússütés szertartás, a vendéglátás életfilozófia. Ezt hoztuk magunkkal Spanyolországból Budapestre, otthonról haza. Közel két évtizede valljuk a spanyol konyhaművészet értékeit, hiszünk a kiváló minőségű, eredetvédett spanyol alapanyagokban; spanyol partnereink szakértelmében; a hagyomány és az innováció aranymetszésében. 20 évvel Budapest első tapas bárjának megnyitása után ma is azért dolgozunk, hogy az Asador de Pata Negra minden asztalán, estéről-estére testet öltsön Spanyolország. Ön finom, magnéziummal dúsított vizet kap, a Gyermekétkeztetési Alapítvány hozzájárulást a működéséhez, miközben a Földet is óvjuk.

Nincsenek rá jelzők. Az asador maga a jelző.

Amikor eldöntöttük, hogy nevet szerzünk magunknak, az „asadorral” felelősséget is vállaltunk. Faszénparázzsal fűtött, hagyományos spanyol kemencénk ugyanis nem egyszerű sütési eljárás; az asador garancia a minőségre. Mibrasa kemencénk a legmodernebb technológia és a spanyol grillezés évszázados hagyományának találkozása. Ettől különleges minden falat hús, amit az asadorból az Asadorban felszolgálunk. Spanyolországban évszázadok óta áldoznak a minőségi sült húsok oltárán. A hagyomány és a szakértelem találkozásából a spanyol gasztronómia olyan emblematikus fogásai születtek, mint a segoviai malacsült, amelynek omlós húsát a római vízvezeték árnyékában kés helyett ma is egy porcelántányérral választják le a csontról.

Nem pácolunk, nem salsázunk. Újrafelfedezünk.

A köret nálunk csak mellékszereplő. Célunk a húsok és halak természetes ízének bemutatása. 400 fokosra hevített szentélyünkben találkozik újra Kasztília és León forróságával a Segoviából származó malacunk, tejes bárányunk és kecskegidánk. Másodpercek jutnak a galíciai fjordokból érkező kagylóinknak, a Magyarországon csak nálunk kóstolható zamburiñának. A mediterrán konyha világöröksége, a Michelin-csillagos spanyol séfek kreativitása egyaránt inspirál minket. Ibériai sertéshúsunk a salamancai Guijuelóból, Spanyolország elsőszámú eredetvédett tenyészterületéről érkezik a Paulay Ede utcába, míg feketekagylónk egy világszabadalomnak köszönhetően magába zárja az Atlanti-óceán vizét, és párolás közben nekünk ajándékozza.

Egyedülálló húsélmény: ez nem barbecue, ez az Asador.

Az Asador látványkonyhájában és kemencénk szentélyében kizárólag prémium-minőségű spanyol olívaolajakat használunk, a természetes ízek kiemelésére hat különféle sóval fűszerezünk. Toledói és ávilai tenyészetekből származó hátszínünk 45 napos száraz érleléstől nyeri el mély, kontrasztos marha ízét és bársonyosan puha állagát.  Büszkék vagyunk a világhírű megmérettetéseken díjazott Kasztília és León-i sajtjainkra; a 78 eredetvédett spanyol borrégióból 18-at bemutató szortimentünkre; prémium kategóriás San Miguel Selecta sörünk hazai exkluzivitására; de mindenekelőtt magnéziummal dúsított, egyedi szűrt vizünkre, amelynek minden palackjában ott rejlik egy-egy csepp jótékonykodás és környezettudatosság is. Az Asador világában az étkezés hétköznapisága mögött páratlan tudás, ízlés és kifinomultság rejlik azok számára, akik hajlandóak felfedezni egy szakrális rituálé titkait. Isten hozott a spanyol húsok különleges világában, Isten hozott az Asadorban.              
Képek
24 24 24 24 24 24 24 24 24 24
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Budapest VI.ker. Paulay Ede utca 39.
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez