Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Aranyhegyen épül fel az új, 56 lakásból álló társasház
Értékesítési irodánk: Sopron, Torna utca 3.
Ingatlanforgalmazás
Ingatlanforgalmazás
Nyitvatartás ma
8:00 - 16:00
Hétfő 8:00 - 16:00
Kedd 8:00 - 16:00
Szerda 8:00 - 16:00
Csütörtök 8:00 - 16:00
Péntek 8:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
Rólunk
Alapítva: 2016
Miért Napraforgó ?

A Lakópark kialakítása során kifejezetten ügyeltünk arra, hogy lakásaink napfényesek legyenek, déli és nyugati bevilágítást kapjanak. Ennek érdekében a háztömböket a „napra forgattuk”, így egyedi formavilágot kaptunk. Rengeteg fényt kapó nappalik és teraszok közül választhatnak azok, akik a Napraforgó Lakóparkot választják otthonuknak.

Mit ajánlunk? A Lakóparkban összesen 56 lakás épül fel. Megtalálhatóak egy szobás, két szobás, három szobás, ún. „duplex” kétszintes, lakáson belüli lépcsővel kialakított illetve penthouse, nagy- és többteraszos lakások is. Az alapterületeket 40 m2-től egészen 80-90 m2–igúgy alakítottuk ki, hogy sok féle igényt ki tudjon szolgálni. A lakások alaprajzaink kialakításakor különös figyelemmel voltunk az iránt, hogy minden lakás teljes értékű legyen, ne maradjanak sötét zugok, csőszobák, valamennyi alaprajzból igényeknek megfelelően kompromisszum nélkül lehessen válogatni. A társasház két épületben valósul meg 3 lépcsőházzal, épületenként 4-5 szinten. Akényelmes közlekedést épületenként 1-1 lift biztosítja. Mindkét ház alatt egy-egymélygarázs található, az átjárás azonban a lépcsőházak és épületek között teljes mértékben biztosított. A mélygarázs szinten 3-6 m2 méretű zárható, privát tárolók is megvásárolhatóak. A lépcsőházak alsó szintjén babakocsi tárolók és biciklitárolók is kialakításra kerülnek. A lakások egy zöld, por és zajmentes, hangulatos belső kertet fognak közre, a közösségi élet terét. A kertben a gyerekek számára játszótér létesül hintával, csúszdával, homokozóval, melyet padok fognak közre a szülők kényelmére. A kertet és hátsó udvarokat körülfogó rézsű a környező épületektől jól elválasztott, privát életteret nyújt, a rajta lévő ültetett növényzettermészetes környezetet teremt a lakóknak. Az földszinti lakások mind hatalmas privát használatú kertet kapnak, melyekből azonban a közösségi tér felé a kijárás szabadon biztosított. Az épület keleti-északi oldalán térkővel burkolt autóbeállókat építünk, melyekből a kényelmes feljutást a B-C épületekbe ababakocsisok számára is kényelmes olasz lépcső biztosítja. Az alsó szint látszóbeton felületét növénnyel futtatjuk be a minél inkább természet közeli élettér kialakítás érdekében. A ház tervezése során különösen fontosak voltak az energiatakarékos építőanyagok használata, így minden lakás legalább
„A energiatakarékos” energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, ám vannak lakások, melyek elérik az „A+ energiatakarékos” kategóriát is.

Kinek ajánljuk? Lakásaink számos méretben, szobaszámban, teraszmérettel és kerttel megtalálhatóak, így kiváló választás  
Mi tudunk nyújtani másokkal szemben? A Napraforgó Lakópark tervezésekor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy olyan előnyöket nyújtsunk Önnek, amit máshol nem vagy ilyen formában nem talál meg. Ilyen előnyök: Előnyeinkről többet az Előnyeink menüpont alatt olvashat.
Hol van a Napraforgó Lakópark? A projekt a soproni Aranyhegyen valósul meg, mely Sopron leginkább kiépült új építésű lakóparkokból álló lakóövezete, annak teljesen kiépült infrastruktúrájával. A soproni belváros autóval 8 perc távolságra, az osztrák határ az új építésű övezetek közül a legközelebb, 10 percre található.
Mikor lesz kész a ház? A társasház várható átadása: 2016. december 31. Értékesítési irodánk: Telefonszám: +36 30 303 5000
E-mail: info@napraforgolakopark.hu
Cím: 9400 Sopron, Torna utca 3.
Képek
16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16
Videók
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rólunk
Videók
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez