Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Mühl Fogászat - Fogorvosi és Szájsebészeti Magánrendelő
Fogászat
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 8:00 - 16:00
Kedd 8:00 - 16:00
Szerda 8:00 - 16:00
Csütörtök 8:00 - 16:00
Péntek 8:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Mühl Fogászat - Fogorvosi és Szájsebészeti Magánrendelő, Fogtechnika
Rólunk
Szolgáltatások
- Implantáció
- Fogmegtartó kezelések
- Fogpótlás készítése
- Szájsebészet
- Gépi fogfehérítés
- Fogszabályozás
- Dentálhigiénia
- Radiológia (panoráma röntgen, 3D fog, arckoponya CT)
 
Kedves Betegeink!
Napjainkban a fogorvosi ellátásban részesülő páciensek túlnyomó többsége idejétmúlt, korszerűtlen kezeléseken esik át, mert a beavatkozások előtt nem kap elegendő információt a modern kor technológiái nyújtotta lehetőségekről. A fogászat és szájsebészet az elmúlt években az anyagok, gépek és kezelési módszerek forradalmáról szólt. Rendelőnk a régióban hiánypótló szerepet kíván betölteni azzal, hogy minden elérhető új eljárást, módszert biztosít. Dél-Dunántúl, Baranya megye kedvezőtlen gazdasági helyzetéhez alkalmazkodva fogászati árainkat a budapesti, pécsi rendelők áraihoz képest kedvezőbben szabjuk meg, így a régió lakói és az ország bármely területéről érkező páciensek is elérhető áron juthatnak korszerű fogászati kezeléshez.
 
A fogászati implantátum - a csontban elhelyezett fogat helyettesítő csavar - forradalmi előrelépést hozott a fogászatban. Az egyes fogak rövid távú megmentése helyett a fogak gyökerét körülvevő csontok megóvása vált fontossá. Korábbi módszerekkel lehet, hogy megnyújthatjuk pár évvel a fog élettartamát, de ez idő alatt elveszíthetjük azt a fogat körbevevő csontot, ami életünk végéig tökéletes pótlásként szolgáló implantátum alapja lehet.
 
Az őrlőfogak kis-és nagyméretű szuvasodásának kezelésekor a színvonalas ellátást eddig az amalgámtömést felváltó fogszínű tömés jelentette. A modern fogászat ma már ennél korszerűbb megoldást kínál: a fogszínű kerámiából készült betéteket (inlay). A rágófogakat érő extrém terhelés miatt ez fogtechnikán készülő pótlás sokkal biztonságosabb, mert jóval hosszabb és nagyobb terhelést kibír mint a hagyományos fogtömés.
A rögzített fogpótlások esetében sokan szembesülnek a gyulladt, fémes színű íny és az alászuvasodó korona problémájával. Mindez megelőzhető a megfelelő vállas, illetve besüllyesztett előkészítési technika és a cirkónium koronák alkalmazásával. A cirkónium fémmentes anyag, így a páciensnek nem kell fémallergiától tartania, illetve a megfelelő csiszolási technikával elkerülhetőek a rejtett, a korona alatt akár 10-15 évig pusztító gócok, gyulladások. A gócbetegségek nagy részét a hagyományos technikával készült hidak, koronák alatti elváltozások okozzák. Ezek a gócok nem járnak fájdalommal, így sok beteg nem is tudja, hogy akár évek óta egészségkárosító folyamat zajlik a szervezetében. A cirkónium betét, illetve a megfelelő eljárások alkalmazása nem csak a szuvasodás, gyulladások megelőzése miatt lényeges; a fémmentes kerámiából az eredeti fog színével, formájával tökéletesen egyező pótlás készíthető, így sokkal szebb, esztétikusabb eredményt érhetünk el.
Az egyszerű fogtöméssel már nem gyógyítható fog megmentéséhez fontos a precíz gyökértömés. A gyökércsatorna hagyományos, kézi reszelőkkel végzett tágítása nagy ügyességet és sok időt igénylő beavatkozás, így ennek igényes végrehajtására nem sokan törekszenek. A gyökér csúcsát jobb esetben röntgenfelvételeken, gyakrabban csak "érzésre" mérik. A nem pontosan végrehajtott gyökértömés továbbra is utat ad a baktériumoknak, így a fog tovább pusztulhat. Rendelőnket gépi gyökércsatorna-tágítóval szereltünk fel, amellyel gyorsan és precízen készíthető jól tömhető csatornaforma. A berendezés elektronikus gyökérhossz meghatározóval van kiegészítve. Ezt melegen tömöríthető tömőanyaggal zárjuk le, így átjárhatatlan lesz az út a baktériumok számára.
 
A pontatlan fogpótlások és gyenge ragasztások gyakori oka, hogy nem egyenletesen keverik össze a ragasztóanyagokat. Ennek elkerülésére gépi keverésű lenyomat és ragasztóanyagokat és rögzítőcementet használunk.
 
Minden fogászati beavatkozás alapja a pontos diagnózis, ezért rendelőnkben a vizsgálatot digitális panorámaröntgen segíti. Ezzel a CT vizsgálathoz hasonló felvételek készíthetőek az arckoponyáról, állcsontról és az arcüregről. A berendezés a modern fényképezőgépekhez hasonló szenzorral működik, így jelentősen kisebb sugárzást igényel, mint a hagyományos filmes gépek.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez