Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Rabel-Dekor Kft. Belsőépitészet - Gipszkartonozás
Tüzép
Belsőépítészet
Tüzép
A vállalkozás
Rövid ismertetése
belsőépítészet, gipszkarton, lakatos, lakatosipari, gipszkartonszerelés, belsőépítészeti kivitelezés, építőipari szolgáltatások, homlokzatszerelés, lemezburkolás
Tevékenységek
Cégünk mindennemű belsőépítészeti, illetve lakatos munkák kivitelezését vállalja. Vállalkozásunk több éves külföldi és belföldi tapasztalatokkal és referenciamunkákkal rendelkezik. 
Komoly szakmai tapasztalattal és múlttal vállalunk minőségi belsőépítészeti munkákat.
Nekünk a nevünk is garancia!

Gipszkartonszerelés professzionális minőségi kivitelezése Magyarországon.
Döntsön a minőség és garancionális munka mellett!

Gipszkarton rendszerek és álmennyezetek olcsó, praktikus megoldások újépítésű és régi lakások, épületek számára.
A gipszkarton rendszerek és álmennyezetek olcsó, praktikus megoldások újépítésű és régi lakások szeparálásához és átalakításához egyaránt. Miért használnánk téglát, ha a gipszkarton válaszfal jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb a hagyományos válaszfal szerkezethez képest?
A gipszkarton esetében nincs száradási illetve kötési idő, így gyorsan, költséghatékonyan felhúzható a kívánt méretű fal, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg vele. A gipszkarton rendszerek kínálják a legjobb megoldást akkor, ha gyorsan szeretnénk bármilyen szobát átalakítani: leválasztani belőle egy kisebb helyiséget, gardróbot rakni bele, stb.

Az épületgépészeti vagy elektromos vezetékezés elrejtésére is egyre gyakrabban alkalmaznak gipszkartonozást, de
a hang- és hőszigetelés beépítésére is ideális megoldás.
A gipszkarton előtétfal a szerelvények vagy a hőszigetelés eltakarásán túl a régi fal betakarására is kiváló, ha túl nagy munka lenne vagy túl sokba kerülne a bevakolás és helyreállítás.
Felesleges pluszpénzt költeni minderre, ha a gipszkarton ápol és eltakar – ráadásul sokkal egyszerűbb átfesteni is a gipszkartont, vagy éppen szöget verni, csavart fúrni bele. Panellakások falához is ideális megoldás.

Bárhol, ahol a beltéri mennyezeten túl sok vezeték, cső és szerelvény fut végig, ideális takaró megoldás a gipszkarton állmennyezet. Ezzel az eredeti mennyezet magasságát tetszés szerint lehet változtatni, ezáltal jelentősen csökkenthető a légköbméter, amit fűteni kell télen, vagy hűteni nyáron.
A gipszkarton álmennyezet ráadásul nem csak takar, hanem dekorációs célra is kiváló. Rejtett világítás, hangulatvilágítás, egyedi, stílusos mennyezet – a gipszkartonnak köszönhetően mindez könnyen és olcsón megvalósítható.
Arra azonban mindenképpen figyeljünk, hogy a gipszkarton súlyához igazítsuk az állmennyezet szerkezetét is.

Akkor használjunk kazettás gipszkarton álmennyezet, ha irodát vagy üzlethelyiséget rendezünk be, de természetesen otthoni környezetben is megvalósítható. Azelőnye az egyszerűségében rejlik, hiszen a kazettás álmennyezet fő alkotóeleme egy váz-keretrendszer, amibe a kisebb lapokat beillesztjük.

A gipszkarton rendszerek esetében mindig tartsuk szem előtt, hogy a szerkezetek esztétikai követelményeken kívül hő- és hangszigetelési, továbbá fokozott tűzvédelmi igényeket is kielégíthetnek, megfelelő szaktervezés mellett.
Ugyanakkor a gipszkarton kültéren nem használható fel, hacsak a gyártó külön nem ajánlja. Mégis csak gipsz és karton a két fő alkotó eleme. Éppen emiatt a vizes helyiségek burkolatait is impregnált lapokkal kell megoldani.
Ha profi gipszkartonost keres, oldalunkon nézzen körül! 
Képek
0 0 0 0 0 0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
2194 Tura, Rákóczi u. 59
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Tevékenységek
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez