Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Dumics Kft Fuvarozás,költöztetés
Fuvarozás
Fuvarozás
Nyitvatartás ma
0:00 - 24:00
Hétfő 0:00 - 24:00
Kedd 0:00 - 24:00
Szerda 0:00 - 24:00
Csütörtök 0:00 - 24:00
Péntek 0:00 - 24:00
Szombat 0:00 - 24:00
Vasárnap 0:00 - 24:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Mi elvisszük!
Rólunk
Cégünk 1989-ben alakult családi vállalkozásként Székesfehérváron. Az elmúlt 26 év, melyet a belföldi- és nemzetközi árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, árúterítés, anyagbeszerzés, daruzás területén szerzett tapasztalatainkat munkáink tökéletesítésére fordítottunk, egy megbízható, összeszokott csapatot és számos elégedett ügyfelet eredményezett.
Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években több olyan multi vállalkozás, mint a MEDIA MARKT, BRICOSTORE, BAUMAX, TUNGSRAM, DECATHLON, HERVIS valamint több Székesfehérvári kis- és nagyvállalkozás vált állandó partnerünkké.
Több ezer elégedett visszatérő ügyfelet szereztünk az évek folyamán azzal, hogy nagy figyelmet fordítunk a megrendelőinkre, ránk bízott termékek biztonságos szállítására.
A szolgáltatásainkat versenytársainkal ellentétben nem a legolcsóbbnak hirdetjük,nem tévesztjük meg mindenféle valótlan divatos reklámszövegekkel megrendelőinket. Saját nevünkel ellátott logóval felmatricázott autóinkal reklámozzuk vállalkozásunkat,nem bújunk minden féle állnév alá.
Megrendelőink kényelmét szem előtt tartva, a házhozszállításon felül lakásába visszük termékét. Cégek- és magánszemélyek költöztetése,-, bútorszállítása,- illetve áruszállításkor a bútorok szét- és összeszerelését is vállaljuk. A legnagyobb körültekintéssel szállítjuk Önnek, a kívánt helyre és időre szállítandó eszközeit legyen szó akár nagy terjedelmű és súlyú hangszerről (zongora, pianínó). Lakásán belül bútorait, berendezési tárgyait kellő óvatossággal és diszkrécióval, kérésének megfelelően mozgatjuk, akár emeletek között is! Lehet szó nemzetközi költöztetésről számunkra ez sem kihívás!
Nagy tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi és belföldi fuvarszervezésben, melyet az éves több ezer megbízás támaszt alá. Bármilyen közúti szállításban tudunk segíteni. Megbízható kollégáink segítségével belföldi áruszállítást valamint nemzetközi árufuvarozást egyaránt bonyolítunk.
Belföldi áruterítést és anyagbeszerzést olyan vállalkozások figyelmébe ajánljuk, akik a rugalmasságra, a rövid határidőre és a biztonságos áruszállításra helyezik a hangsúlyt.
Nagyméretű, raklapos, nehéz áruk fuvarozását maximum 6 tonnáig önrakodós autó segítségével végezzük. Továbbá 2-7-12 tonnáig daruzást vállalunk a gépjárműparkban megtalálható önrakodós teherautóval illetve autódarukkal.
Vállalunk továbbá szemétszállítást, lomtalanítást konténeres autó biztosításával.
Nagyobb projektekhez kiterjedt alvállalkozói körrel rendelkezünk, így több embert igénylő megbízásokat is teljesíteni tudunk.
Minden elvégzendő feladatot - legyen az belföldi- és nemzetközi fuvarszervezés, árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, daruzás, vámügyintézés - teljes körű tanácsadás, alapos tervezés előz meg, a munka gyors és szakszerű lefolyása érdekében.
A hét minden napján,előzetesen egyeztetve 0-24 óráig igénybe veheti szállítási és költöztetési szolgáltatásainkat .
Árajánlatainkat az Ön igényeinek megfelelően teljesen személyre szabottan készítjük!
Képek
24
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez