Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Tempo-Consulting Kft.
Tanácsadás
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Cégünk elkötelezett annak érdekében, hogy segítse az Európai Uniós források széles körű igénybevételét, valamint a hazai lehetőségek kiaknázását.
Rólunk
A Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Kft. jogelődje 2003-ban alakult, alapító tagjai magyar magánszemélyek. Cégünk elkötelezett annak érdekében, hogy segítse az Európai Uniós források széles körű igénybevételét, valamint a hazai lehetőségek kiaknázását.

Az új lehetőségek azonban új kihívásokat is jelentenek, hiszen a szükséges források elsősorban pályázatokon keresztül érhetőek el, így versenyelőnybe kerülnek a szakmailag leginkább felkészült szervezetek.

Folyamatosan írják ki a legújabb pályázati és tender felhívásokat, amelyekből szakszerűen válogatjuk ki az ügyfeleink személyre szabott lehetőségeinek megfelelő forrásokat. Pályázatfigyelőink napi rendszerességgel követik a pályázati kiírásokat, így biztosítjuk, hogy ügyfeleink a lehető leghamarabb értesüljenek a számukra legmegfelelőbb pályázati lehetőségekről.

Az új kihívások új megoldásokat kívánnak. Önnel együttműködve segítünk kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az Ön szakmai tudása, a mi szakértelmünk, tapasztalatunk és kapcsolati tőkénk nyerő kombináció lehet a pályázatok sikeres végig viteléhez.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez