Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Alba-Pollux Irodatechnika
Irodatechnika
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Mi segítünk Önöknek a legoptimálisabb megoldás megtervezésében és kiválasztásában, hogy cége ezzel megfeleljen a legújabb piaci kihívásoknak.
Rólunk
Cégünk 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul kiszolgáljuk az irodában és az otthon szükséges eszközökkel, berendezésekkel és kellékanyagokkal Budapest, Veszprém, Siófok, Tatabánya, Dunaújváros, Székesfehérvár és vonzáskörzetében.


Értékesítési eredményeink alapján cégünk a 2012 évtől hivatalos Brother partner. Ez a márka számunkra egy olyan piaci rést nyitott meg, amelyet az eddig forgalmazott márkák termékpalettájáról hiányzott pl.: címkenyomtatók (http://cimkenyomtato.com), mobilnyomtatók, mobil szkennerek, valamint olyan multifunkciós A3-as készülékek, amelyek üzemetetési költsége nagyon kedvező!


A világpiacon megjelenő újdonságokkal folyamatosan bővülő termékválasztékot kizárólag magas műszaki színvonalú eszközök alkotják, legyen az akár fénymásoló, digitális multifunkciós berendezés, nagyformátumú nyomtató, telefax, számítógépes konfiguráció, projektor, iratmegsemmisítő, vagy különféle kiegészítő.


Mi segítünk Önöknek a legoptimálisabb megoldás megtervezésében és kiválasztásában, hogy cége ezzel megfeleljen a legújabb piaci kihívásoknak, legyen szó, vásárlásról, bérbeadásról, lízingről vagy teljes körű outsourcingról. Erre Banki Partnerünk (Grenke Leasing Magyarország Kft.) gyors és zökkenőmentes ügyintézése jelenti a garanciát.


2005 év őszétől az számítástechnikai konfigurációk értékesítésében, és közbeszerzési pályázatokon is részt veszünk.


Választékunk

Canon multifunkciós készülékek, mobil nyomtatók és scannerek, plotterek értékesítése, szervizelése és kellékei. Brother nyomtatók, scannerek, és multifunkciós készülékek, Kyocera nyomtatók és multifunkciós eszközök értékesítése, szervizelése és kellékei.

Canon, Nikon és Fujifilm digitális és analóg fényképezőgépek, optikák és kiegészítők.

Papír- írószer sem maradhat ki kínálatunkból, raktárunkból. Biztosítjuk Önöknek mindazt, ami a mindennapi munkához szükséges. Egyedi igény esetén pedig irodaszer katalógusunkból vagy webáruházunkból (http://webaruhaz.alba-pollux.hu) tudják kiválasztani a legmegfelelőbb terméket, illetve termékeket.

Szolgáltatásaink között megtalálható a digitális képkidolgozás, valamint igényei alapján régi analóg 8 vagy 16mm-es filmjeit, diáit vagy VHS kazettáit CD-re, DVD-re, USB kulcsra bármilyen formátumba archiváljuk.

Filozófiánk helyességét és a piacon betöltött szerepünket partnereink igazolják.

Cégünk az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszernek megfelelően végzi munkáját.
Képek
0 0 0 0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Székesfehérvár Budai u. 144/a
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez