Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Autóvillamosság
Autóvillamosság
Autóvillamosság
Nyitvatartás ma
8:00 - 17:00
Hétfő 8:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Kedd 8:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Szerda 8:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Csütörtök 8:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Péntek 8:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Fő szempont számunkra, hogy árainkat folyamatosan a legalacsonyabb szinten tudjuk tartani
Rólunk
Társaságunk közel 20 éve foglalkozik, járművillamossági alkatrészek kereskedelmével és gyártásával. A 90-es évek elején egyéni vállalkozásként indultunk, az akkor még gyakori, volt szocialista gépparkban (IFA, LIAZ, MTZ, RÁBA…) található munkagépek önindító-generátor javításával. Később a nyugatról beáramló személyautók bővülést hoztak szolgáltatásunkba.
Mivel ebben az időszakban még nem volt minden szükséges alkatrész megtalálható a piacon, saját gyártásba fogtunk. Gépparkunkat fröccsöntő, tekercselő, présgéppel bővítettük, folyamatosan beszállítói voltunk több volán társaságnak, autóalkatrész-nagykernek.
Mára ez a tevékenységünk a hazai piac átalakulása miatt csökkent, főbb vevőink ezen a téren a volt szocialista országokból kerülnek ki. A javításhoz, felújításhoz szükséges alkatrészigényből a 90-es évek végére alakult ki a mai napig is fő profilunknak tekinthető alkatrész kereskedelem.

Ebben az időszakban, 2003-ban nyitottunk kísérletképpen Székesfehérváron kiskereskedelmi üzletet, amit nagy érdeklődés fogadott. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy tovább kell lépnünk, 2009-ben már saját, az előzőhöz képest jóval nagyobb épületbe költöztünk. Kiskereskedelmünk jelenleg is itt üzemel. További fejlődésként terveink közt szerepel a 2013-as évtől termékpalettánk bővítése, általános járműalkatrészekkel (fék, futómű, szűrő, olaj, stb...).

Lepsényi központi telephelyünk fő feladata a nagykereskedelem, az árubeszerzés, a székesfehérvári kiskereskedés alkatrészellátása, valamint partnereink kiszolgálása az országban és a határon túl. Jelenleg a központi anyagbeszerzés közel 30 európai, és távol keleti gyártóval, forgalmazóval tart kapcsolatot. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az árak alakulását, szállítási feltételeket, akciókat.
Mivel termékeink saját beszerzéssel kerülnek az országba, vagy általunk gyártottak, ezért a versenytársakhoz képest alacsonyabb árakat tudunk biztosítani vevőink részére. Jó áraink kulcsa, hogy a kis létszámmal a lehető legnagyobb hatékonysággal dolgozunk, üzletkötőink nem járják folyamatosan az országot, nem tartunk rendezvényeket, nem ünnepeltetjük magunkat, aminek a költségeit termékeink árába kellene beépíteni, és a végelszámolásnál ügyfeleinkkel lenne megfizettetve. Fő szempont számunkra, hogy árainkat folyamatosan a legalacsonyabb szinten tudjuk tartani, hiszen a piaci visszajelzésekből kitűnik, hogy ez a legjobb ajándék, amit adhatunk ügyfeleink részére.
Képek
17 17 17
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez