Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Kangaboo
Ruházat
Nyitvatartás ma
9:00 - 19:30
Hétfő 9:00 - 19:30
Kedd 9:00 - 19:30
Szerda 9:00 - 19:30
Csütörtök 9:00 - 19:30
Péntek 9:00 - 19:30
Szombat 9:00 - 19:30
Vasárnap 9:00 - 18:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A KANGABOO baba- és gyermekáruházakban igyekszünk barátaimmal, kollégáimmal mind szélesebb választékkal a kismamák, a babák, ébs a gyermekek rendelkezésére állni.
Rólunk

A Kangaboo


4 baba- és gyermekáruház, és 1 szaküzlet. Ezekből 4 Budapesten és környékén, egy pedig Debrecenben található. Boltjainkban összesen közel 6700 négyzetméteren várjuk a család minden jelenlegi, és jövendőbeli tagját.
Szaküzletünk  a soroksári Auchanban, található, ahol szebbnél-szebb baba- és gyermekruházat, cipő, babaápolási-, babaetetési- és szoptatási segédeszközök, kiegészítők, biztonsági eszközök, és játékok széles választéka várja Önöket. Áruházainkban, a dunakeszi Buy-Way-ben (az Auchan mellett), a törökbálinti Auchan-ban valamint az óbudai és debreceni STOP.SHOP.-ban ezeken felül kismamaruházat, babakocsik, etetőszékek, biztonsági autósülések, bútorok és rengeteg egyéb szükséges termék is megtalálható.
Az igazán széles választékú, ízléses baba- és gyermekruházat hangsúlyosan jelenik meg az üzletekben. Régi a kötődés ez a textilekhez. Családunk – itthon kicsiben, külföldön kicsit nagyobban – évtizedek óta foglalkozik textillel. Én is korán kezdtem. Már gyerekként – játékszernyi szövőszéken – házi szőtteseket készítettem, aztán a diploma után, nagybátyám textilkereskedésében találtam magam. Az évek során önállóvá válva, négy országban jelen lévő céggé alakult a hajdani kis üzlet. Jelentős részben baba- és gyermekruha anyagokkal foglalkozunk. Az anyagainkból készült baba- és gyermekruhák, Magyarország minden szegletében megtalálhatók. Számos régi és új partnerünk készít belőlük csodaszép termékeket.
Textilesként, négy fiú apjaként – a legkisebb 7 hónapos, a legidősebb 11 éves –, már korábban is észbe kaphattam volna. Valóban logikus gondolat, a baba- és gyermekruhák, meg más, kicsiknek való termékek önálló forgalmazása. Végül a KANGABOO 2010-ben elindult!
A KANGABOO baba- és gyermekáruházakban igyekszünk barátaimmal, kollégáimmal mind szélesebb választékkal a kismamák, a babák, ébs a gyermekek rendelkezésére állni. A KANGABOO friss gondolatokkal, és munkatársaim sokéves tapasztalatával segíti Önt. Szeretnénk folyamatosan szépülni és fejlődni, hogy méltán érezhessék: jó helyen vannak; itt szeretik és megbecsülik Önöket. Esetleges hibáinkból – az Önök segítő tanácsai mellett – remélem egyre kevesebb lesz. Bízom benne, hogy hozzájárulhatunk ennek az örömteli, és megismételhetetlen életkornak, gondtalanabbá, emlékezetesebbé tételéhez.
Tisztelettel:
Őrsi Attila
Képek
19 19 19 19
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez