Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Gangel Benjámin Féfriszabósága
Férfidivat
Nyitvatartás ma
9:00 - 17:00
Hétfő 9:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Kedd 9:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Szerda 9:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Csütörtök 9:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Péntek 9:00 - 17:00 12:00 - 13:00
Szombat 0:00 - 0:00
Vasárnap 0:00 - 0:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Miért varrasson öltönyt? Röviden: mert elegáns, mert kényelmes és mert nagyon megéri!
Rólunk
Két dolgot ígérhetünk minden hozzánk betérő ügyfél számára: megfelelő hozzáállást és első osztályú minőséget. A megfelelő hozzáállás alatt azt értjük, hogy szabóságom minden ügyfele maximális tiszteletre, odafigyelésre, kedvességre és barátságos kiszolgálásra számíthat. Ez nem annak függvénye, hogy valaki érdeklődőként jön be hozzánk, vagy visszatérő ügyfelünk, hanem mindenkinek jár. E tekintetben kicsit régimódiak vagyunk, mert mi szeretjük az ügyfeleinket és örömmel tölt el, amikor betérnek hozzánk.
Ugyanakkor első osztályú minőséget adunk ki a kezünkből és a munkánkra garanciát vállalunk. Minden a szabóságomban készült ruhadarabra garanciát vállalunk, mert az ügyfeleink elégedettsége nálunk nem üres frázis.
A minőségi munka mögött komoly szaktudás áll. Kissé furcsa ezt saját magunkról leírni, de mi nem fejeztük be a tanulmányainkat, folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat, hogy szakmánkat egyre magasabb szinten űzzük. Az egyszerűbb és a rendkívül bonyolult, mély szakmai ismereteket igénylő ruházatokat is bátran, gyakorlott kézzel készítjük el. Fejlődni és tanulni azonban mindig lehet. Folyamatosan követjük a legfrissebb trendeket, divatirányzatokat, így nem okoz gondot egy modern fazonhoz tartozó szabásminta sem, de a klasszikus eleganciát képviselő ruházat elkészítésében is otthonosan mozgunk.
Természetesen ügyfeleink kéréseit maradéktalanul figyelembe vesszük, igény esetén azonban örömmel adunk tanácsokat a testalkathoz és a használati szokásokhoz illeszkedő leginkább előnyös ruházat kiválasztásában. Más ruházatra van szüksége annak, aki napi szinten öltönyt visel és másra annak, aki nagyon ritkán, évente csak néhány alkalommal.
 
Örömmel várjuk Önt is szabóságunkban!
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez