Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Füred Pékség
Pékség
Pékség
Nyitvatartás ma
7:00 - 12:00
Hétfő 5:00 - 17:00
Kedd 5:00 - 17:00
Szerda 5:00 - 17:00
Csütörtök 5:00 - 17:00
Péntek 5:00 - 17:00
Szombat 7:00 - 12:00
Vasárnap 7:00 - 12:00
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg a hagyományos módon, egészséges alapanyagokból készült termékek fogyasztásának örömét.
Rólunk
Valljuk, hogy az étkezés öröm, az ízek és illatok mennyei kavalkádja, melyet a kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült péksütemények tesznek teljessé. Friss, roppanós héjú kenyerek, lágy, omlós pogácsák és ínycsiklandó nassolnivalók, melyek egytől egyig ízfokozók és adalékanyagok hozzáadása nélkül, kézzel készülnek. Hisszük, hogy a tökéletes péksütemények készítésének alapja, hogy azokat örömmel alkotjuk meg, nem pedig automatizált módszerrel gyártjuk.
Termékeink elkészítése során a legjobb minőségű hozzávalók megtalálása és a tökéletes receptek kidolgozása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az egészségesebb táplálkozás népszerűsítésére is. 
Kenyereinket házi kovásszal készítjük, így nem csak küllemükben, de ízükben, illatukban és eltarthatóságukban is a nagymamák frissen sült kenyereit idézik.
Pékségünk egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát a Balaton-felvidék meghatározó pékséghálózatává, mely ma már 12 mintabolttal és 15 pékáru-házhozszállító autóval üzemel.
Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg a hagyományos módon, egészséges alapanyagokból készült termékek fogyasztásának örömét. Hisszük, ha egyszer megkóstolják termékeinket, többé már csak rémálmaikban kerülnek az asztalra a térfogatnövelőkkel és különféle adalékanyagokkal dúsított, péksüteménynek álcázott termékek. 
Képek
17 17
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez