Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
K.B.P. Mosoda Kft.
Mosoda
Mosoda
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Nekünk a legfontosabb, hogy partnereink maximálisan elégedettek legyenek az általunk vállalt, legújabb technológiai előírásoknak megfelelő szakmai munkával.
Rólunk
Szolgáltatásainkat kimondottan szállodáknak, kollégiumoknak, táboroknak, panzióknak, szociális otthonoknak, éttermeknek, illetve minden olyan intézménynek ajánljuk, ahol bizonyos rendszerességgel, nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília.
Továbbá a különböző tevékenységeket végző gyárakban, üzemekben keletkezett erősen szennyezett munkaruhák mosása, vasalása, javítása is a profilunkba tartozik.
Egyesítjük a magas minőségi követelményeket az ipari mosodákra jellemző alacsony árakkal.
A ránk bízott textíliákat - mennyiségre való tekintet nélkül - ugyanolyan gonddal és odafigyeléssel tisztítjuk, hogy azok a makulátlan tisztaság mellett a lehető leghosszabb élettartamot érhessék el.
A tisztítandó termékeket kizárólag jó minőségű, különböző szennyeződésekre gyártott professzionális, környezetkímélő mosószerekkel és adalékanyagokkal mossuk.
Kizárólag piperemosást végzünk, vagyis az egyes ügyfelek textíliáit elkülönítve kezeljük.
A mosás és szárítás teljes időtartama alatt szem előtt tartjuk a textília jellemzőit, és ennek megfelelően választjuk meg a használt tisztítószereket, a mosás módját és a szárítás hőmérsékletét. Így a fehér textíliák vakítóan fehérek és foltmentesek lesznek, a színesek pedig megőrzik eredeti élénk színüket.

Ezt követően alapos gépi vagy kézi vasalásnak vetjük alá a tisztított darabokat, majd az így elkészült textíliákat higiénikus csomagolásban adjuk át ügyfeleinknek.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Tatabánya, Ságvári Endre út 5/d.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez