Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Krähling és társa BT.
Bádogos
Rólunk
Alapítva: 1993
Cégünk 1993. áprilisában alakult  2fővel a jelenlegi telephelyen, de még az eredeti egyszintes cca. 50m2-es épületben, azzal a céllal hogy a lakosság részére szolgáltasson. Egyre ismertebbé  vált a Mohácsi úti műhely és a  fokozódó lakossági valamint az élénkülő közületi érdeklődés hatására a cég létszáma 10 főre bővült. Ezt a megnövekedett igényt a régi műhely már nem bírta  el, ezért 1999-ben Schóbert Gyula építész tervei alapján a telephely újjáépült és mai kor igényeit is kielégítő formájában várja a lakossági és a  közületi megrendelőket.
A 2000-es években szinte minden évben képezetünk szakmunkás tanulókat,ami sajnos napjainkban eleinte a kétkezi munka kegyvesztettsége miatt, majd a szakképzési tematika  változása  miatt teljesen megszűnt.


Szolgáltatásaink:

 
Ingyenes felméréssel és árajánlat-készítéssel, szaktanácsadással igyekszünk még inkább segíteni Önt a legjobb döntés meghozatalában.
 
Célunk, hogy Ön is elégedett ügyfeleink egyikévé váljon, és örömmel ajánlja tovább a Gábris és Társa Kft. szolgáltatásait ismerőseinek, barátainak. Számunka ez jelentené a legnagyobb elismerést.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez