Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
4kerék Autósiskola Pécs
Autósiskola
Nyitvatartás ma
14:00 - 16:00
Hétfő 14:00 - 16:00
Kedd 14:00 - 16:00
Szerda 14:00 - 16:00
Csütörtök 14:00 - 16:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
Rólunk
Alapítva: 1992
Fekete Gábor vagyok, a 4 KERÉK Autósiskola iskolavezetője. 1992 óta foglalkozom járművezetők képzésével. 
2009-ben megalapítottam saját autósiskolámat, azzal a céllal, hogy MINŐSÉGI képzést nyújtsunk, MEGFIZETHETŐ áron. ( A pécsi autósiskolák közül az egyik legkedvezőbb áron kínáljuk a jogosítvány megszerzésének lehetőségét! )


Ezen időszakban minden kategória gyakorlati oktatásában tevékenyen részt vettem – ez alól csak a „D” (busz) kategória a kivétel. Jól felkészült oktatói csapattal, a legkorszerűbb multimédiás elméleti oktatással, kitűnő járműparkkal várjuk tanulóink jelentkezését személygépkocsi ( B ) kategóriára. Az elméleti oktatás barátságos környezetben, kis csoportokban folyik, (egyszerre maximum 10 fővel foglalkozunk) így a képzés személyesebbé tehető. Irodahelyiségünk, illetve tantermünk jól megközelíthető helyen van Pécsett, a Petőfi S. u. 56. szám alatt (a 6-os főutat és a Hungária utat összekötő szakaszon), mely a város bármely pontjáról könnyen, gyorsan elérhető. Oldalunkon további hasznos információkat talál az elméleti és a gyakorlati oktatásról, árainkról, tanfolyamainkról, illetve a képzéssel és vizsgáztatással kapcsolatban. Nézzen be hozzánk, tájékozódjon, ez nem kötelezi semmire!
Jogosítvány könnyedén: Mind a kresz oktatás, mind a gyakorlati képzések barátságos környezetben, felkészült elméleti és gyakorlati oktatók segítségével történnek. A gépjármű vezetői engedély (jogosítvány) pécsi autósiskolánkban, megfelelő felkészítés mellett egyszerűen és gyorsan megszerezhető.

Várjuk jelentkezését!


 
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez