Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Pálfi Autóvillamosság Pécs
Autóvillamosság
Autóvillamosság
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 7:00 - 16:00
Kedd 7:00 - 16:00
Szerda 7:00 - 16:00
Csütörtök 7:00 - 16:00
Péntek 7:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
Rólunk
Alapítva: 1983

1983 - A kezdet
A cég története másodállásként kezdődött, garázsbérleményként, munkaidő után. Szerencsére a szocialista autók a munkaidő jó kihasználásához nagyban hozzájárultak. Két évvel később már egy segítő kolléga is csatlakozott a növekvő igények miatt.
1987 - Új helyen
Az Orgona utca végén felépült kétbeállós műhelyben, mint egyéni vállalkozó jött létre a Pálfi Autóvillamosság. Azóta a telephelyen felépült egy újabb, hárombeállós műhely, egy irdodaépület és kialakításra került egy ügyfélváró is.
1989 - Akkumulátor forgalmazás
Az igényeknek megfelelően akkumulátorok üzembehelyezése és forgalmazása is segítette a vállakozást, sőt ekkor vált családi vállalkozássá a Pálfi autóvillamosság.
Cégünk legfontosabb céljának tekinti Ügyfeleinek lehetőleg minél gyorsabb,és szakszerűbb kiszolgálását. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk elvégzett munka minden esetben megfeleljen az igényeknek, ezért a gyorsabban elvégezhető munkák prioritást élveznek - úgymint akkumulátor bevizsgálása és cseréje, környezetvédelmi felülvizsgálat (zöldkártya készítése) vagy éppen egy-egy izzócsere. A váróhelyiségben Ügyfeleink számára ingyenesen használható Internetkapcsolat és számítógép is rendelkezésre áll. Minden eddigi és jövőbeni Ügyfelünknek szeretnénk megfizethető szolgáltatást nyújtani, ezért csak jó, valamint kiváló minőségű gépekkel és termékekekkel dolgozunk. A nálunk vásárolt akkumulátorokat ingyen beszereljük, a járművet bevizsgáljuk. Óradíjainkat időarányosan számoljuk, így csak a ténylegesen elvégzett munkát kell kifizetni. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, és igyekszünk minden jövőbeni kihívásnak megfelelni.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez