Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Ziegner-Jagd Vadászbolt
Vadászbolt
Nyitvatartás ma
9:00 - 18:00
Hétfő 9:00 - 16:30 12:00 - 13:00
Kedd 9:00 - 16:30 12:00 - 13:00
Szerda 9:00 - 16:30 12:00 - 13:00
Csütörtök 9:00 - 18:00 12:00 - 13:00
Péntek 9:00 - 16:30 12:00 - 13:00
Szombat 9:00 - 12:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Honlapunkon folyamatosan frissülő kínálatunkról és történésekről informáljuk Önöket.
Rólunk
Vállakozásunk fő feladata, hogy a Sportvadászok, Sportlövők és Természetjárók igényeit termékekkel és tanácsadással a lehető legszélesebb körben és dinamikusan kiszolgáljuk. Kereskedelmi tevékenységünkhöz kapcsolódik folyamatosan bővülő fegyverjavítási és mérnöki szolgáltatás is.
Célunk továbbá, hogy folyamatos fejlődéssel elérjük, hogy vásárlóink igényeit a leghatékonyabb és legrövidebb határidővel kielégítsük, valamint a piac és a technika fejlődéseit nyomon követve a magunk által meghatározott szigorú minőségügyi és etikai szabályokat betartva egy dinamikus, stabil cég legyünk.
Elhatározottak vagyunk abban, hogy a jelenlegi piaci környezetben állandó, magas szinten tartsuk a jelenlegi és jövőbeli partnereink igényének megfelelő termékek és a végzett szolgáltatások minőségét melyekre garanciát vállalunk. Alapvető szempontnak tartjuk a vevői igények megismerését és az azokhoz történő alkalmazkodást. Vásárlóink és partnereink észrevételeit, esetleges egyedi igényeit figyelembe véve szolgáltatási és termék kínálatunkat folyamatosan igyekszünk bővíteni, tökéletesíteni. Kereskedelmi vonalunkon előnyben részesítjük a hazai gyártók kedvező árszintű és magas minőségű termékeit. Az ügyfeleink kiszolgálását, a mindennapi ügyfél kapcsolattartást flexibilisen, hatékonyan, az ügyfél számára legkedvezőbb módon próbáljuk végezni.
Mind kereskedelmi, mind pedig műszaki területen törekszünk üzleti- és beszállítói partnerkapcsolataink folyamatos szélesítésére. A jogszabályi, valamint szabványi előírásoknak megfelelő működésre építve egyre újabb piaci szegmensek megnyerését tűztük ki célul. Üzleti kapcsolataink szélesítésénél partnereink elégedettségét szeretnénk maximalizálni.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez