Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Carbon Style Autófóliázás
Autófóliázás
Autófóliázás
Autófóliázás
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Legyen Ön is partnerünk!
Rólunk
Küldetéstudat:
Cégünk küldetése, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk Ügyfeleinknek, akik gépjárművük védelme, egyedi dizájnja, speciális színséma igénye miatt a fóliázási megoldást választják.

Rólunk:
Több mint 10 éve kezdtünk el személygépjárművek karosszériájának fóliázásával foglalkozni, és ez alatt az idő alatt széleskörű tapasztalatokat szereztünk. Az évek során közel 1000, legkülönbözőbb típusú és felépítményű gépjárművet fóliáztunk le, így elégedett hazai és nemzetközi Ügyfelekre tettünk szert. 
Sikerünk záloga a felhasznált anyagok kiváló minősége, az ügyfélközpontúság, a versenyképes ár és a megbízható, precíz, jól képzett és összeszokott Csapatunk!
Legfőbb célkitűzéseink:
- Elégedett ügyfélkapcsolatok kialakítása
- Magas szintű minőségpolitika
- Folyamatos fejlesztések (legkorszerűbb anyagok felhasználása)

Mit is értünk a fenti alapgondolatok alatt?

Folyamatosan törekszünk rá, hogy az Ügyfeleink elvárásainak maximálisan megfeleljünk, mert az ELÉGEDETTSÉGnél nincsen jobb referencia, ez egyben a hosszú távú siker titka is. 

Minden megkeresést egyedileg kezelünk, az igények felmérése és a részletek átbeszélése után törekszünk a gyors munkavégzésre, de a határidők maximális tartása mellett a legfőbb prioritása az igényes, minőségi munkavégzésnek van.

Az általunk lefóliázott jármű Önnek az elképzelésének megvalósítása, Nekünk referencia, a munkánk és hozzáállásunk védjegye!

Hisszük, hogy minden alapja a MINŐSÉGI munka, és kiszámíthatóság. Mindig a legkorszerűbb anyagok felhasználásával dolgozunk.

Az erős piaci verseny miatt fontos, hogy szolgáltatásunk SZÍNVONALÁT FEJLESSZÜK, mindig törekedjünk a legjobbra. A folyamatos piacfigyelés, nemzetközi tapasztalatunk és meglévő szakmai kapcsolataink teszik lehetővé, hogy nálunk a legújabb és legkorszerűbb anyagok, design-elemek kerülnek felhasználásra és alkalmazásra. 

Legyen Ön is partnerünk!

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez