Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Autó Perger
Autószerelés, Márkakereskedés
Autószerelés
Nyitvatartás ma
8:00 - 17:00
Hétfő 8:00 - 17:00
Kedd 8:00 - 17:00
Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök 8:00 - 17:00
Péntek 8:00 - 17:00
Szombat 8:00 - 12:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Szeretettel várjuk Önöket, e-mailjeiket, telefonjukat.
Rólunk
Alapítva: 1996.
A cég fő tevékenysége a gépkocsik értékesítése - új és használt egyaránt –, valamint a gépjármű javítás. A márkaszervizekre jellemzően a tevékenységet bővítette a cég műszaki vizsgáztatással, környezetvédelmi mérésekkel, eredetiség vizsgálattal. A cég kezdetben egy családi ház alsó szintjén kezdte működését. Ezután egy műhely, majd egy kisebb bemutatóterem került megépítésre. Az utóbbi években komoly fejlesztéseket hajtott végre a cég, melynek során 2004. évben valósította meg az új bemutatótermét.
A cég jelenleg korszerű műhellyel és egy új bemutatóteremmel rendelkezik. A bővülő autópark növekvő környezeti megterhelést jelent a kényelem mellet, azért az autó gyártók, így a Suzuki is évről évre korszerűbb, kényelmesebb autókat állít elő, a környezetvédelem betartása mellett. A Suzuki Rt. felállította azt a követelményt, hogy a hatósági előírásoknak megfelelő folyamatosan korszerűsített munkaeszközöket állítson munkafolyamatba. A vevő forgalom növekedéséhez alapvető követelmény a vevők bizalmának elnyerése, a gyors kiszolgálás, az autóval kapcsolatos problémák minél szélesebb körű megoldása. Mivel a cég a Balaton partján, Csopakon folytatja tevékenységét, a szerelő részleg bővítésével igyekszik kielégíteni mind a hazai, a térségbeli, valamint a turisták széles körű igényeit.
Az eddigi beruházások bizonyították a vállalkozás életképességét, a szolgáltatások színvonalának emelését a vevő igényeinek megfelelően.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez