Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Offi
Fordítás, tolmácsolás
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 8:00 - 17:30
Kedd 8:00 - 16:00
Szerda 8:00 - 16:00
Csütörtök 8:00 - 16:00
Péntek 8:00 - 14:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Szolgáltatásainkat ügyfélbarát módon, a megrendelők igényeinek maximális figyelembevételével, magas színvonalon végezzük közel 700 munkatársunk segítségével.
Rólunk
Fordítóinknak és lektorainknak köszönhetően gyakorlatilag minden nyelven és minden szakterületen tudunk megfelelő színvonalú fordítást készíteni. Különleges feladatok ellátásában segítséget jelent a minisztériumokkal, a külügyi szervekkel, az ELTE BTK Fordító- és Tolmácsképző Tanszékének munkatársaival, valamint a Magyarországi Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagjaival kialakult szakmai együttműködés.
Munkatársaink többek között gazdasági, jogi, pénzügyi, számítástechnikai, telekommunikációs, híradástechnikai, környezetvédelmi, közlekedési, építőipari, oktatási, orvosi, természettudományi, stb. területeken is végeznek konszekutív, szinkron- vagy kísérő tolmácsolást, igény szerint akár idegen nyelvről idegen nyelvre is. A megbízható, diszkrét munkavégzést és információkezelést a fordítói és tolmácsszakma alapvető szabályaként kezeljük. Minden munkatársunk titoktartási nyilatkozatot tesz, amelyet szigorúan betartatunk.
Az OFFI megrendelőinek védelme érdekében szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, amely kiterjed a szakfordítók és tolmácsok felelősségbiztosítására, az esetlegesen előforduló és bizonyított vagyoni károk megtérítésére.

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. történelmi hagyományait őrizve, ugyanakkor a modern kor követelményeinek megfelelve igyekszik rugalmasan alkalmazkodni a piaci igényekhez és annak lehetőségeit megragadva elébe menni a kihívásoknak. Eredményességének hosszú távú biztosítása érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásai színvonalát a megrendelői igényekhez igazítsa.

Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez