Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
DR. SZÁM Könyvelő és Tanácsadó Iroda
Szoftver, Adótanácsadás
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 8:00 - 18:00
Kedd 8:00 - 18:00
Szerda 8:00 - 18:00
Csütörtök 8:00 - 18:00
Péntek 8:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Orvosolja számviteli és adózási problémáit a DR. SZÁM Könyvelő és Tanácsadó Irodával!
Rólunk
Alapítva: 2008
A DR. SZÁM Könyvelő és Adótanácsadó Iroda 2008-ban kezdte meg adótanácsadó, könyvviteli és ügyviteli szolgáltató tevékenységét.


Irodánk bővülése során Pécs egyetemi városrészébe, egy tágas új épületbe költöztünk, jelenleg is itt várjuk kedves látogatóinkat, kényelmes, barátságos környezetben.

Irodánk alapítója és jelenlegi vezetője pénzügy-számvitel szakterületen képzett közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó és okleveles adószakértő, akinek változatos környezetben eltöltött hosszú szakmai múltja, jelentős tapasztalata és ismeretei a színvonalas szolgáltatásnyújtás egyik biztosítékát jelentik.


A gazdálkodási, beruházási és pénzügyi-számviteli folyamatok szervezésével, irányításával, végrehajtásával nagyvállalati környezetben eltöltött vezetői szerepköröknek köszönhetően irodánk megfelelően felkészült az ügyfeleink mindennapi és különleges gazdasági műveleteinek hatékony támogatására.

 
Célunk olyan szolgáltatást nyújtani, amellyel megbízóinkat mentesíthetjük a vállalkozás adminisztrációs terheinek nagy része alól, hogy leginkább csak a szakmai tevékenységükre kelljen összpontosítaniuk figyelmüket, a számvitel és az adózás világában pedig csak a legszükségesebb mértékben kell elmélyedniük. Ugyanakkor gondos adótervezéssel és az üzletmenet támogatásával igyekszünk biztosítani, hogy ügyfeleink vállalkozása biztonságos legyen, a lehető legkevesebb adót, közterhet fizessék ki, és mégis a lehető legtöbb pénz maradjon a zsebükben.

Ügyfeleink többsége azért keres fel bennünket, hogy vállalkozásuk könyvelését megbízható, szakmai kezekben lássák.
Egyre gyakoribb azonban azoknak a száma, akik konkrét adóügyekben (pl. ellenőrzés, bevalláspótlás stb.) történő eljárásra, tanácsadásra illetve az adóhatóság előtti képviseletre kérnek fel bennünket
Több esetben sikerült a hatóságokkal szembeszállva ügyfeleink jogait és érdekeit érvényre juttatni, jogorvoslatok során kiszabott bírságokat, hátrányos következményeket semmissé tenni. 
Mind a könyvelés, mind az adótanácsadás szolgáltatás nyújtása magas szintű szakmai előképzettséget, és folyamatos ismeretbővítést, tudásfrissítést követel, ezért rendszeresen veszünk részt szakmai előadásokon, tájékoztatókon, tagja vagyunk több szakmai szervezetnek is, amelyekben folyamatos ismeretcsere folyik a minél magasabb színvonalú munka érdekében.

Csapatunk lelkesen, vidáman vészeli át a hétköznapok kihívásait, amelyeket nap, mint nap a jogalkotóink, ellenőrző hatóságaink és a piaci, pénzpiaci szereplők keletkeztetnek. Nem csupán a mókuskereket hajtjuk, sokkal inkább megoldásokat, lehetőségeket keresünk ügyfeleink problémáira.
 
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez