Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Pelso Electronic Alarm Kft.
Biztonságtechnika
Biztonságtechnika
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Szaktanácsadásunk, helyszíni felmérésünk és ajánlatkészítésünk minden esetben díjmentes.
Rólunk
A Pelso Electronic Alarm Kft-t elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezésére, telepítésére és karbantartására alapítottuk. Célunk, hogy a Balaton környezetében megbízható, minőségi vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtsunk, ügyfeleink biztonsága érdekében. A több mint tíz éves tapasztalat, a minőségi eszközök használata, a biztosítókkal kötött szerződések garantálják cégünk megbízhatóságát. 
Társaságunk több magyar céggel áll kapcsolatban, akiktől a szerelési, telepítési anyagokat beszerezzük. Az általunk használt eszközök magasabb minőségi kategóriába tartoznak, az összes szakhatósági (MEEI, BM-OKF, MABISZ, HIF) minősítéssel rendelkeznek. Cégünk vezető amerikai, európai, és távol-keleti cég eszközeit használja a rendszerek telepítéseinél, a megrendelők igényei szerint. A Bosch, Pyronix, Paradox, DSC, Napco Security Group, Raymax, Pulnix, Aleph, System Sensor termékeit szereljük leggyakrabban. 
Szerelőink az összes szükséges engedéllyel rendelkeznek. A szakmai munkát folyamatos továbbképzések segítik. A megbízható működést a rendszeres karbantartás, valamint a folyamatos, 24 órás szerelői ügyeleti szolgáltatásunk is segíti. Néhány órán belül képesek vagyunk elhárítani a hibákat függetlenül attól, hogy a meghibásodás munkaidőben, hétvégén
vagy éjszaka történik.
A biztonsági rendszerek területén nemcsak a minőségi termékek, hanem a bizalom éppúgy lényeges. Aki az emberi életet és az anyagi értékeket meg akarja óvni bármilyen veszélytől, annak nem szabad kockáztatnia.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez