Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Szaffi Szalon
Esküvői ruhaszalon
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 10:00 - 21:00
Kedd 10:00 - 21:00
Szerda 10:00 - 21:00
Csütörtök 10:00 - 21:00
Péntek 10:00 - 21:00
Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Minden nőből az esküvője napjára hercegnőt varázsolunk”.
Rólunk
A Szaffi esküvői és báli Szalon 2003-ban alakult. Mottónk, hogy “Minden nőből az esküvője napjára hercegnőt varázsolunk”. Ennek megvalósításaként olyan márkákkal dolgozunk, mint Demetrios, Marylise, Elena Della Rocca, LM Bridal, Luxoir vagy I love you by Max Chaoul. Ezek a dizájner ruhák biztosítják azt, hogy minden menyasszony megtalálja nálunk álmai ruháját. De rendelkezünk saját márkával is, melyet Szaffi Design néven forgalmazunk. Ezek modern, stílusos ruhák, melyek  mgfizethető áron kerülnek eladásra.
 
Szalonunk további előnye, hogy bevásárlóközpontokban nyitotta meg üzleteit, hogy ezzel is a menyasszonyok, szalagavatózók és a násznép kényelmének kedvezzen. Itt kellemes és kényelmes környezetben, könnyű parkolási lehetőséggel, a hét minden napján hosszú nyitvatartási időben, elegáns üzletben és szakszerű kiszolgálás mellett választhatja ki mindenki a szívének kedves ruhát.
 
menyasszonyi ruháink 2013.10.01-től bérleti díjon – azaz akár már 40.000 forinttól - megvásárolhatóak a készlet erejéig. Szükség esetén a méretreigazítást és extra tisztítást is vállalunk.
 
Szalagavatózókat is várjuk szeretettel minden évben megújjuló kínálattal. A lány keringő ruháink már 8.000 forinttól, míg az 5 részes frakk vagy a 4 részes szmoking 15.000 forinttól bérelhető nálunk. A bérleti díj 2 napra vonatkozik és beletartozik a ruhák tisztítása, igazítása és vasalása, továbbá az abroncs díja.
Képek
21
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez