Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Greenzone Kerékpár
Kerékpárbolt, Kerékpárszervíz
Kerékpárbolt
Kerékpárszervíz
Nyitvatartás ma
9:00 - 18:00
Hétfő 9:00 - 18:00
Kedd 9:00 - 18:00
Szerda 9:00 - 18:00
Csütörtök 9:00 - 18:00
Péntek 9:00 - 18:00
Szombat 9:00 - 13:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Greenzone-minőség és biztonság két keréken!
Rólunk
A GREENZONE – vagyis Zöldzóna 2007-ben nyitotta meg kapuit. Üzletünk beszédes neve egyben utalás a környezettudatosságra és a természetközeliségre, amellett, hogy szeretnénk kielégíteni minden a kerékpározás iránt érdeklődő igényeit.
Napjainkban érezhetően megnőtt a kétkeréken közlekedők, sportolók száma. Az ideális bringázáshoz számos elengedhetetlen dolog kapcsolódik. Ilyen mindenekelőtt a biztonság, a megfelelően karbantartott kerékpár és a személyre szabott kiegészítő felszerelések.
A GREENZONE – ban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy kerékpárosnak. A vásárlókat a megszokottnál bővebb, minőségi termékkínálattal várjuk. Üzletünkben több mint 200 kerékpárból választhatnak a vevők. A hagyományos városi és gyerekkerékpár mellett megtalálhatóak még túra- és crosstreking kerékpárok, mountain bike-ok. A sportosabb vevők számára, pedig fitnesskerékpárok és országúti bringák bővítik a kínálatot. Akinek nem sikerül választania a palettából, annak egyedi igények szerint megépítjük álmai bicaját. Forgalmazunk Caprine, Hauser, Merida, Cross bringákat, valamint a legnagyobb amerikai gyártó, a Specialized prémium kategóriás kerékpárjait és kiegészítőit.
A megfelelő kerékpár kiválasztása után a fontos kiegészítőket se felejtsük el. A GREENZONE –ban minden megtalálható, amire egy bringásnak szüksége lehet. Keressen akár kulacsot, lámpát, kilométerórát, pumpát, táskát, alkatrészeket, ruházatot, cipőket. Az egyik legfontosabb kiegészítő a sisak, hiszen ez óvja meg eséskor fejünket a sérüléstől. A biztonságot bringánknak is meg kell adni. Ehhez prémium minőségű Abus lakatokból választhatunk, az egyszerű spirálzáraktól, egészen a csúcskategóriás Granit X-Plusz U-lakatig.
A biztonsághoz hozzátartozik a kerékpár megfelelő karbantartása is. Szakszervízünkben teljes körű szolgáltatásokkal várjuk a meghibásodott bringákat: a csengőfelszereléstől, a kerékfűzésig, vagy akár a gumicserétől egészen a tárcsafék légtelenítésig mindent orvosolni tudunk.
A környékre érkező turisták több mint 30 kölcsönözhető kerékpárból választhatnak, köztük egy egyedi tandem bringa és elektromos kerékpár is rendelkezésre áll, a családosok, pedig gyerekutánfutót és gyerekülést is szereltethetnek bicajukra.
A GREENZONE-ban mindenzt elérhető áron kínáljuk és barátságos kiszolgálással várjuk vevőinket.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez