Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Norvég
Olasz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Cipész
Cipész
Nyitvatartás ma
9:00 - 18:00
Hétfő 9:00 - 18:00
Kedd 9:00 - 18:00
Szerda 9:00 - 18:00
Csütörtök 9:00 - 18:00
Péntek 9:00 - 18:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
Néhány szó cégünk történetéről
Cégünk 1990. szeptember 30-án alakult meg, azóta folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat. Immáron, több mint 10 éve foglalkozunk cipők, ruhák és táskák javításával, illetve gravírozással, kulcsmásolással. A Podmanyiczky és az Állomás utcai üzleteinkben nagy szakmai ismerettel rendelkező munkatársaink várják Önt. Rövid határidővel garantált minőségben dolgozunk.
A kulcsmásolásra csupán 2-3 percet kell várnia. A kulcsöntés, illetve a zár utáni kulcskészítés 2-3 napot vesz igénybe. Lábbelijének, táskájának javítását azonnal, vagy 1-2 napos határidővel vállaljuk. Ruhaneműjét 3 napos átfutási idővel javítjuk. A Zipzár csere és javítás csupán 2-3 nap. A cégtábla gravírozás is a profilunk része és a készterméket már 2-3 nap múlva kifüggesztheti. Üzleteinkben barkácsrészleg is található. Vásárolhat faárut, bútorlapot, csavarokat, szegeket.
Szolgáltatásaink során teljes választékot nyújtunk a legjobb minőségű anyagokból (pl.: topi). A West End csizmák kézi jellegű javításait (talpcsere, sarokcsere) szakmai hozzáértéssel végezzük.
Korszerű és hagyományos eszközeink, az igényesség, a szakmabeli dolgozóink jelentik a garanciát arra vonatkozóan, hogy a ránk bízott termékeket jó minőségben kapja meg tőlünk. A kiszolgálók udvarias, segítőkész hozzáállása is hozzájárult törzsvásárlói körünk kialakulásához. Önt is szeretettel várjuk!
Németh Tibor
üzletvezető
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Budapest, Állomás utca 19
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Néhány szó cégünk történetéről
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez