Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Sat-Elit hifi áruház
Autó hifi
Nyitvatartás ma
9:00 - 12:00
Hétfő 9:00 - 17:00
Kedd 9:00 - 17:00
Szerda 9:00 - 17:00
Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 17:00
Szombat 9:00 - 12:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Várjuk szeretettel üzletünkben!
Rólunk
Egyre gyakrabban derül ki, hogy az új autóba beszerelt busz rendszerû elektronika szinte minden kisérletet megakadályoz arra, hogy a gyárilag beépített hifi rendszert egy jobb minõségûre cserélhessünk. Ez egy magánember, vagy egy kis mûhely számára gyakran túl nagy kihívás, és az eredmény egy nem mozduló kocsi és egy elégedetlen ügyfél. 
A multimédia és navigációs rendszerek beépítése az autókba nem egyszerû feladat. A megfelelõ, egymással valóban mûködni képes készülékek kiválasztása sem egyszerû, tapasztalat, a prospektusok lapozgatásánál mélyebb ismeret kell hozzá. Egy igazán jó kereskedõt, beszerelõ mûhelyt kell találnunk. Segítséget nyújt ehhez a Pioneer, és hazai forgalmazója a BaSys a Pioneer Tuning Mûhely hálózat létrehozásával. Ezt az emblémát nem minden beszerelõ teheti ki a bejárat fölé. Meglehetõsen sok feltételnek kell eleget tennie, hogy jogosult legyen a mûhelyét a Pioneer Tuning Mûhely hálózat tagjának tudnia. Alapvetõ, hogy kellõ információval rendelkezzen a Pioneer készülékekrõl, és arról is, ezeket hogy lehet alkalmazni az egyre bonyolultabbá váló autókban. Az ilyen helyeken megtalálhatjuk a legfrissebb modelleket, legyen szó hifirõl, multimédiáról vagy navigációról.
A Pioneer Tuning Mûhelyekben épült egy új flotta is. Olyan, látványos, egységes kinézetû Seat Alteák, amikben a beszerelõ mûhelyek megmutatják tudásuk legjavát. Ezekbe a kocsikba olyan hifi vagy multimédiás rendszerek kerültek, amik a HUMMA, a magyar autóhifi verseny szövetség által használt szigorú beépítési szabályoknak is megfelelnek.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez