Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Safety 2002 Kft. Munkavédelem
Munkaruházati bolt
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Kínálatunk teljes körűen lefedi a vásárlók igényeit és szaktanácsadással, valamint segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet az Ön számára!
Rólunk

Munkavédelem Győrben a legjobbtól: Safety munkavédelmi szaküzlet
Győr azon kevés városok egyike, mely egyszerre látja el a megyeszékhely tisztségével járó feladatokat, megtartva a hely harmonikus, élhető atmoszféráját úgy, hogy közben mégis minden igényünk kielégítésre talál.
A belváros megőrizve a régi kor jellegzetes, barokk épületeinket eredeti arculatát ideális teret biztosít egy kellemes sétához, vásárláshoz vagy ebédhez is. Számos étterem és cukrászda kínálatából válogathatnak az ide látogatók, de az év minden szakában pezsgő a társadalmi és a kulturális élet is.
A város két nagy plázájában rengeteg világmárka megtalálható, így a divat rajongóinak sem kell messzire zarándokolnia a legújabb darabokért.
Azonban nemcsak a trendkövetőknek, de a szakmai termékeket keresőknek sem kell már a fővárosba utazni azért, ha egy-egy munkavédelemmel kapcsolatos árut keresnek, ráadásul mindezt személyesen, szaktanácsadással egybekötve tehetik meg. Győr, belvároshoz közeli, barátságos, kertvárosi környezetében nyitotta meg ugyanis kapuit a Safety szaküzlete, melyben a munkavédelemmel kapcsolatos, átfogó termékpalettával várjuk vevőinket.
Az üzlet Győrben, a Régi Veszprémi út 14-16 szám alatt található és könnyen megközelíthető: a Fehérvári út felől érkezők a József Attila utca felől, míg a belváros felől érkezők a Baross Gábor úton át, a Nagy Imre utcán keresztül haladva érkezhetnek ide. Vevőink a vásárlás ideje alatt kényelmesen, az üzlet előtt hagyhatják autóikat, de a környék családias jellege miatt nem jelent gondot a parkolás.
További kérdéseivel keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:
Telefon: +36 20/571-05-97
E-mail: info@safety.hu
Ha pedig személyesen látogatna el hozzánk, szakszerű segítséggel és minőségi termékeinkkel várjuk győri üzletünkben.
Képek
0 0 0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Győr, Régi Veszprémi út 14-16.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez