Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Línea Fotográfia
Fotó
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 9:00 - 16:00 12:00 - 13:00
Kedd 9:00 - 16:00 12:00 - 13:00
Szerda 9:00 - 16:00 12:00 - 13:00
Csütörtök 9:00 - 16:00 12:00 - 13:00
Péntek 9:00 - 16:00 12:00 - 13:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A pillanatok megörökítése képbe zárja a történelmet!
Rólunk
Alapítva: 1993
1993 óta működik cégünk Ajkán, egy jó hírű „maszek” fényképész utódaként.
Fényképész műtermünk ekkor még csak fekete-fehér és színes kézi laborral rendelkezett.
Ez még a filmes világ volt,amikor fontos volt a szaktudás, hiszen a végeredmény csak a film előhívása után vált láthatóvá. Leginkább csak profi munkával, fényképezéssel, nagy cégek referencia ill. katalógus fotózásaival és saját fotóink kidolgozásával foglalkoztunk.

1997 Az amatőr fotózás elterjedése és a fejlődés igénye szükségessé tette, hogy tovább lépjünk.
FUJI minilabor gépet vásároltunk (így már lehetővé vált az amatőr színes filmek 1 óra alatt történő kidolgozása), és csatlakoztunk egy világcéghez, a FUJI FOTO CENTRUM hálózat tagja lettünk. A kiváló, többszörös EISA díjas FUJI termékek vásárlóink , megrendelőink nagy megelégedésére tettek számot, emelték üzletünk színvonalát.
Egyre jobban belopózott a kereskedelem is (filmek, elemek, fotóalbumok, fényképezőgépek stb.)szolgáltatásaink közé.

2004 januártól a digitális „forradalom” eredményeként üzletünk és műtermünk követve a technikai fejlődést, FUJI DIGITÁLIS FOTOCENTRUM-má vált. Csúcstechnológiájú Frontier Digitális laborgéppel készítjük el az általunk fotózott profi fényképeket és az amatőr fotósok által készített digitális felvételeket. A végtermék minden esetben fénykép, kézzel fogható papírkép, hiszen egy virtuális fájl még nem végeredménye egy jó felvételnek. A szakzsargon „photo-finishing”-nek nevezi a sok-sok munkafolyamat végeredményeként elkészülő fényképet, nagyítást, posztert, fotókönyvet, ajándék tárgyat, fotóalbumot stb.( A „finish” szó jelentése valaminek a vége.)

2010 Ismét nagyot fordult a világ, a tömeges” képtermelést” felváltotta a sok hozzáadott értéket képviselő fotográfiai termék Pl. fényképes ajándék tárgyak, fotókönyvek.
Folyamatos továbbképzésekkel követjük a villámgyors technikai fejlődést, hiszen ez a szép szakma az emberi kontaktusokra, folyamatos kapcsolatokra épül, szemben a személytelen multi cégek által kínált fotószolgáltatásokkal.
Üzletünkben a fő hangsúlyt ismét a profi fotózás kapta, jól felszerelt, széles körök igényeit kielégítő lehetőséget kínálunk azon ügyfeleinknek, akiknek még mindig számít a minőségi munka- reális áron! Gyermek fotók, modell fotók, óvodai-iskolai emlékfotók, esküvői fotók jelentik fő profilunkat .A Hotel Ajka I. emeletén levő műtermünk és üzletünk családias környezetet biztosít ügyfeleinknek. Fényképek keretben, poszter méretűre nagyítva, könyvbe kötve mind-mind a maradandóság lehetőségét kínálják a CD-n megkapott virtuális képekkel szemben.
Természetesen az amatőr fotósokat sem hagytuk magukra! Digitális laborunk az Ő igényeiket is kiszolgálja! Előtérbe került az on-line képrendelés. Honlapunkon keresztül nagyon egyszerű módon tölthetők fel a képek otthonról, kényelmesen!
Forduljanak hozzánk bizalommal!
Somosiné György Mária
Ügyvezető Fotográfus
Ezüst Koszorús Fényképész Mester
Képek
16 16 16 16
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez