Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Evita Esküvőiruhaszalon és Öltönyház
Esküvői ruhaszalon
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 9:00 - 17:00
Kedd 9:00 - 17:00
Szerda 9:00 - 17:00
Csütörtök 9:00 - 17:00
Péntek 9:00 - 17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Az évről évre frissített kínálatunk a biztosíték rá, hogy kedves ügyfeleink mindig az aktuális trendnek megfelelő ruhában töltsék életük meghatározó napját.
Rólunk
Tisztelt Hölgyeim, Uraim, Kedves Menyasszonyok, Vőlegények!


Szalonunk már 10 éve nagy gondossággal és a minőség iránti elkötelezettséggel áll az Önök rendelkezésére. Most megújult designal, névvel, új lendületes vezetéssel, de a szokott helyen, a Héliosz üzletház emeletén várjuk az érdeklődőket igényes, széleskörű termékskálával, rugalmas üzleti marketinggel, udvarias, személyre szabott és a lehető legigényesebb kiszolgálással.

Az évről évre frissített kínálatunk a biztosíték rá, hogy kedves ügyfeleink mindig az aktuális trendnek megfelelő ruhában töltsék életük meghatározó napját. Erre garanciát jelent a piacvezető spanyol PRONOVIAS cégcsoport SAN PATRICK kollekciója, a díjnyertes BENJAMIN ROBERTS, DEMETRIOS, a dán LILLY, ANGELICA LA-SPOSA modellek.


A 2010-es esztendőtől kedves vendégeink szélesebb körű kiszolgálása érdekében tovább bővítjük választékunkat az angol RONALD JOYCE és VICTORIA JANE kollekciójával!

A tökéletes összhanghoz fontos a megfelelő kiegészítők megválasztása. Kínálatunkban a menyasszonyi és alkalmi ruhákhoz színben és minőségben illeszkedő fátylak, kesztyűk, stólák, bolerók, exkluzív dán LILLY és az amerikai EMMERLING ékszerek, nyakékek, fejdíszek szerepelnek, melyek kölcsönözhetők, igény szerint megvásárolhatók.


Vőlegényeknek az olasz minőséget garantáló CARLO BENETTI manufaktúra öltönykollekciójának modelljeit kínáljuk, melyek stílusban, eleganciában tökéletes kiegészítői az általunk forgalmazott menyasszonyi ruháknak. Igény szerint kínálunk frakkot, szmokingot, bocskai öltönyt valamint protokoll szerinti kiegészítőiket is.


Esküvői ruháink és az általunk forgalmazott kiegészítők árfekvése a magas minőségi követelmények ellenére kedvező, széles vásárlóközönség számára elérhető. Ajánlataink mellett jelentős akciókkal és egyéb meglepetéssel segítjük a házasulandó ifjú pár napját még emlékezetesebbé varázsolni.


Amennyiben a honlapunkon található kínálatunk felkeltette érdeklődésüket, kérem forduljanak hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonon.
Képek
17 17 17 17 17
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez