Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
MatracDepó Veszprém
Bútorbolt
Bútorbolt
Nyitvatartás ma
9:00 - 14:00
Hétfő 9:00 - 18:00
Kedd 9:00 - 18:00
Szerda 9:00 - 18:00
Csütörtök 9:00 - 18:00
Péntek 9:00 - 18:00
Szombat 9:00 - 14:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Ne járd körbe a várost, inkább pihenj egyet nálunk… Matracok és ágykeretek egy helyen!
Rólunk
A Matracdepó üzlethálózat első üzlete Szieszta Matracház néven 2001 tavaszán nyitott Nyíregyházán, első szaküzletként a városban és a régióban. Akkor sokan csodálkozva szemlélték próbálkozásunkat, és nem sokan hittek az üzlet sikerében. Amikor 2002. őszén Miskolcon megnyílt a második üzletünk, már tudtuk, hogy a keleti régióban is megvan az a vásárlóközönség, aki odafigyel alváskörnyezetére, és áldoz is egészségére.
Üzleteink választéka illetve munkatársaink megmutatták az embereknek, hogy ez az iparág is fejlődik, és a szalmazsákok korszaka rég lejárt.
2006 a szemléletváltás ideje
Felismerve a vásárlói igények változását az addigi kis alapterületű üzletekből, nagyobb, tágasabb helyiségekbe költöztünk. Így raktárkészletről azonnal rendelkezésre álltak a keresett termékek, és még több matracot tudtak kipróbálni az érdeklődők. Ugyanebben az évben megnyitottuk Debrecenben harmadik üzletünket, és ezzel a régió meghatározó ágybetét és ágykeret forgalmazói lettünk. Azóta már 9 üzletből álló hálózattá fejlődtünk, így próbálunk közelebb kerülni leendő vásárlóinkhoz.
Stabil matrac gyártói háttér, egy sikeres kapcsolat
2006 végén kizárólagos forgalmazási szerződést írtunk alá az M & K Foam matracok gyártójával. Partnerünk Európa meghatározó ágykeret és matrac gyártója, aki elkötelezett híve a minőségi és tetszetős termékeknek. A gyártás során felhasznált alapanyagok minősége garantálja, hogy ágybetéteink és ágyaink hosszú távon szolgálják vevőink egészségét. A gyárnak köszönhetően rugalmasan kezeljük az egyedi méretű matracokra érkező igényeket, felár nélkül és nagyon rövid határidővel!
Képek
18 18 18 18 18
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez