Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Szabó Kerttechnika
Kerti gépek - berendezések
Nyitvatartás ma
Zárva
Hétfő 8:00 - 17:00
Kedd 8:00 - 17:00
Szerda 8:00 - 17:00
Csütörtök 8:00 - 17:00
Péntek 8:00 - 17:00
Szombat 8:00 - 12:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
“kiváló minőségű termékeket forgalmazni a lehető legkedvezőbb árakon, és ehhez magasszintű, komplex kiszolgálást biztosítani.”
Rólunk
Alapítva: 1989
A Szabó Kerttechnikát Szabó László - a jelenlegi cégvezető - alapította 1989 áprilisában, Veszprémben. A cég kezdetben mezőgazdasági kisgépek javításával foglalkozott, majd az igények bővülésével a tevékenységi kör kiegészült a szervizen keresztüli alkatrész kereskedelemmel is.
Mivel a 90-es évek elején a kereslet hirtelen megnövekedett a kertészeti és erdészeti kisgépek iránt - tudatos piackutatást követően - a cég 1994-ben megnyitotta első “igazi” szaküzletét Sümegen, ahol a kerti kisgépek, motorfűrészek és alkatrészek forgalmazásán túl a kerti gépek javítására is jelentős igény mutatkozott.
A kereslet további folyamatos növekedése lehetővé tette, hogy Veszprémben is megnyissuk üzletünket, amelyre 1995-ben került sor.
Már két telephelyen is beigazolódott, hogy a cég jó irányba halad. A folyamatos árukészlet-, választék- és technikai fejlesztés, a megbízható és kimagasló minőséget garantáló neves márkák képviselete, valamint a szolgáltatások egyre magasabb szintű művelése találkozik a megrendelők igényével, és hosszú távú stabilitást eredményez.
A vevői elégedettség és a tudatos marketingmunka gyorsan növelte a cég ismertségét már nemcsak a két településen, hanem dunántúl-, sőt országszerte is.
A Szabó Kerttechnika elképesztő fejlődési ütemet vett fel. Az árukészlet rohamos bővülése mellett sorba nyíltak az újabb és újabb üzletei, és szervizei. 1997-ben Zirc, 1999-ben Tapolca, 2001-ben Balatonfüred és 2002-ben Várpalota városokban.(Kirendeltségeink pontos adatait az Elérhetőségeink oldalon talája meg.)
2003 emlékezetes év a Szabó Kerttechnika történetében, hisz ebben az évben, áprilisban nyitottuk meg „7. üzletünket”, ami nem más, mint az első virtuális üzletünk, a Kerttechnikai On-line Áruház, amit ezen a honlapon talál meg. Az On-line Áruházban lévő termékek valóságos készleteink válogatott részét képezik, figyelembe véve a termékek szezonalitását is.

Cégfilozófia
A cég fennállásának első éveiben elsősorban a lakosság igényeinek a kielégítését tartottuk szem előtt. Az elmúlt időszakban azonban széles vevőkört sikerült kialakítanunk a kertépítő-, parkfenntartó-, fakitermelő-, építőipari vállalkozások, valamint az önkormányzatok, kommunális cégek, hazai- és külföldi tulajdonban lévő nagyvállalatok köréből is.
Az alapfilozófiánk a kezdettől fogva változatlan:
“kiváló minőségű termékeket forgalmazni a lehető legkedvezőbb árakon, és ehhez magasszintű, komplex kiszolgálást biztosítani.”
Célkitűzésünk helyességét igazolja, hogy Veszprém megyében a kertészeti és erdészeti kisgépek kiskereskedelme, és azok javítása terén piacvezetőkké váltunk, és azon vagyunk, hogy ezt a pozíciónkat a jövőben is megőrízzük.
Több neves márka kiemelt kereskedelmi képviseletét, illetve vevőszolgálatát a Szabó Kerttechnika látja el veszprém megyében, ezek:
AL-KO, BRIGGS&STRATTON, ELPUMPS, FLYMO, HERMES, HONDA, McCULLOCH fűnyírók, MTD, OASE, OREGON, PARTNER, SOLO, STIHL Szentkirály Kft. fűnyírók TECUMSEH, TORO, UMBRA POMPE, VIKING
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez