Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Balaton Klíma
Lakás klíma
Lakás klíma, Klímaszerviz
Klímaszerviz
Lakás klíma
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A berendezések értékesítésétől a beüzemelésen keresztül a karbantartás, javításig szolgáltatunk, teljes körű garanciával.
Rólunk
Alapítva: 1996
Társaságunk 1996 óta működik, a klímás üzletágat 2008 óta végezzük fő tevékenységként. A Split klímaberendezésekkel kapcsolatos lakossági és céges munkák mellet minden hűtéssel, légtechnikával kapcsolatos feladatot is el tudunk látni az ország egész területén.
A berendezések értékesítésétől a beüzemelésen keresztül a karbantartás, javításig szolgáltatunk, teljes körű garanciával. Tevékenységünket 2-3 állandó, képzett kollégával végezzük.
A kivitelezéshez egy Fiat Ducató teherautóval rendelkezünk.
Akciós klímák széles választékban! Klímaszerelés, szerelés, karbantartás, tisztítás, az ország egész területén! Komplett rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása, szerelése: Balatonfüred, Veszprém, Várpalota, Tihany, Siófok, Székesfehérvár, Budapest, Győr, Sopron, Szombathely, Zalaegerszeg, Keszthely, Ajka, Tapolca, Balatonföldvár, Fűzfő, Pápa, Sümeg területén, és környékén. Klíma szerelésre és karbantartásra, kérjen egyedi árajánlatot. Klimatizálás felsőfokon, profi szakemberekkel! Balaton Klíma, ha klímát keres! Berendezések beüzemelése, karbantartása, klímaszerelés, tisztítása, javítása. Komplett minőségi klíma berendezéseket talál webshopunkban, de igény esetén egyedi igényeit is kielégítjük. Cascade, Daikin, Fujitsu, Gree, LG, Panasonic, alap, komfort és prémium klímáinkat a lakossági igényeket figyelembe véve válogattuk össze, de igény esetén ipari klíma berendezések, telepítését, karbantartását, javítását is vállaljuk.
Képek
0
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Útvonaltervezés a címhez
Veszprém, Buzogány u. 11.
Nyitvatartás megadása
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Nyitvatartás
megadása
Hozzáadás a
kedvencekhez