Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Füke Yacht hajóépítés és vitorlásfelszerelés
Hajóépítés
Nyitvatartás ma
9:00 - 13:00
Hétfő 9:00 - 16:30
Kedd 9:00 - 16:30
Szerda 9:00 - 16:30
Csütörtök 9:00 - 16:30
Péntek 9:00 - 16:30
Szombat 9:00 - 13:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
A Fűke bév egyet jelent a hajózással!
Rólunk
Alapítva: 1993
A Fűke név közel száz éve egyet jelent a hajózással. Dédnagyapánk és nagyapánknak is a Dunán volt hajós kapitány, akik tovább adták a víz- és a vízi sport szeretetét édesapánknak Fűke Sándornak.
Fűke Sándor túllépve a hajózás szeretetén gyermekkorában megkezdte a hajóépítés technikai megvalósításának elsajátítását. Budapest legnevezetesebb hajóépítői (Karsai) mellett képezte ki magát. A 60-as években már saját gyártású motorcsónakjával nyert magyar bajnokságot. A következő évtized elejétől a legsikeresebb balatoni hajóépítőként tartották számon, hiszen minden induló hajóosztályban képviseltette magát munkáival. Több mint száz versenykalózt, finn dingit, európa jollét készített, melyekkel számos magyar-, európa- és világbajnokságot nyertek a válogatott tagjai.
Az utóbbi években saját gyártmányú motorcsónakok és vitorlások tervezésén és kivitelezésén dolgozott, melyek mára keresett és kedvelt modellek lettek: Fűke 32, Fűke 37 vitorlások, Fűke 490, Fűke 550, Fűke 550 Cabin motorcsónakok.
A hajózás és a vízi sport szeretete a negyedik generációt "fertőzi", mivel 1993 óta a kereskedelemmel is foglalkozó Fűke Yacht KFT a Fűke Sándor gyermekei nevéhez fűződik.
A sikeres működés eredményeképpen 2001-ben saját üzletet nyitottunk Balatonalmádiban, 2004-ben pedig Budapesten. Üzleteinkben megtalálható minden ami a hajózáshoz szükséges. Cégünk ellátja több mint 40 külföldi cég hazai képviseletét, melyekből már számos kizárólagos képviseletet jelent.
Képek
16 16 16 16 16
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez