Magyar
Angol
Cseh
Dán
Francia
Görög
Héber
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Német
Olasz
Orosz
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán
Beck András ékszerész
Ékszerbolt
Nyitvatartás ma
9:00 - 12:00
Hétfő Zárva
Kedd 12:30 - 16:30
Szerda 12:30 - 16:30
Csütörtök 9:00 - 17:30 12:00 - 12:30
Péntek 12:30 - 16:30
Szombat 9:00 - 12:00
Vasárnap Zárva
Nyitvatartás módosítása
A vállalkozás
Rövid ismertetése
Vállalkozásom fő profilja az egyedi ékszerkészítés és a szakszerű ékszerjavítás.
Rólunk
Alapítva: 2007
Beck András vagyok. Az ötvös szakmával 1995-ben kerültem közelebbi kapcsolatba tanulóként, majd később több kiváló szakember mellett dolgozva igyekeztem a szakma fortélyait a lehető legjobban elsajátítani.
A mester címet 2006. óta viselem, miután Budapesten sikeres ötvös mester vizsgát tettem. Még ebben az évben kezdtem el saját műhelyemben vállalkozóként tevékenykedni, eleinte csak ékszerbolti bedolgozással, majd 2007. évtől a műhely mellett ékszerüzletet is nyitottam “Beck Ékszer” elnevezéssel Veszprémben. Vállalkozásom fő profilja az egyedi ékszerkészítés és a szakszerű ékszerjavítás.

Sokan mondják irigykedve: “Milyen szép szakma a Tiéd!”
Ezzel teljes mértékben egyet is értek, ám azt kevesen tudják, hogy a csillogó ékszerekig gyakran milyen hosszú és fáradságos út vezet. A verejtékes, nagy figyelmet és összpontosítást igénylő munka ellenére nagyon szeretem ezt a mesterséget, mert minden egyedi ékszer elkészítése újabb kihívás, melyből rengeteget lehet tanulni. Nagy öröm számomra, hogy egy-egy időigényes ékszerkészítés után hogyan nyerik el ezek a rideg anyagok a végső – előre eltervezett, megálmodott – formájukat. A legnagyobb elismerés látni az örömtől csillogó szempárokat egy-egy elkészült alkotás végeztével.

Olyan szakmát tudhatok magaménak, amelyben mindig lehet fejlődni, újat tanulni, újabb technikákat alkalmazni. A legkorszerűbb eljárások és precíziós szerszámok ellenére sohasem szeretném, ha nálam a gépek átvennék a kézimunka szerepét, mert akkor megszűnne az az örömforrás, sikerélmény, ami miatt érdemes ezt a mesterséget űzni. Nem beszélve arról a tényről, hogy egy kézzel készített ékszer mindig sokkal értékesebb, mint egy gyárilag, tömeggyártással elkészített áru.

Boldog vagyok, hogy szülővárosomban Veszprémben gyakorolhatom a mesterségem.
Hozzáadás a kedvencekhez
Elérhetőségek
Keress minket bátran
Adatlap másolása sikeresen megtörtént.
Mégsem
Ennyi idő odaérned, és még odaérsz zárásig.
Ennyi idő odaérned, de már nem érsz oda zárásig.
Ennyi idő odaérned.
Bezárás
Bezárás
Főoldal
Vissza
Akadálymentes
változat
Nyelvválasztás
Telefon hívás
Útvonaltervezés
Nyitvatartás
Rövid ismertetés
Rólunk
Elérhetőségek
Hozzáadás a
kedvencekhez